Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γυμνάσιο Κοπανού. Πρόγραμμα αγωγής υγείας-γαλλικής κουζίνας

Στο πλαίσιο του προγράμματος  της  αγωγής υγείας  πραγματοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2018-2019 στο γυμνάσιο Κοπανού σειρά δράσεων. Αρχικά  25/02/2019 παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της γαλλικής – ελληνικής και παραδοσιακής- ποντιακής  κουζίνας με εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν
όλα τα παιδιά της Γ ΄Γυμνασίου. Την  υλοποίηση της εκδήλωσης υποστήριξαν ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καθώς και οι γονείς των παιδιών της γ ΄τάξης  και τίμησαν με την παρουσία τους  η κ.Δημητριάδου(υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ημαθίας), το Δημοτικό σχολείο Κοπανού και το Νηπιαγωγείο Κοπανού.Υπεύθυνες καθηγήτριες ήταν κ. Νικολαΐδου ( Γαλλική κουζίνα) ,κ.Α.Κυριακίδου(Ποντιακή κουζίνα )και κ.Ε.Σεμερτζίδου(Ελληνική-Παραδοσιακή κουζίνα).

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  Γ΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Η Γ΄Γυμνασίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή  στα Μετέωρα – Τρίκαλα – Βόλος και Πήλιο.Οι μαθητές επισκέφθηκαν με σεβασμό και κατάνυξη το Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα και θαύμασαν το μεγαλείο του .Έπειτα επισκέφτηκαν το εντομολογικό μουσείο του Βόλου όπου είδαν με ενθουσιασμό έντομα –πεταλούδες από όλο τον κόσμο. Περιηγήθηκαν  στα χωρία του Πηλίου, Πορταριά,Μακρυνίτσα,Μηλιές ,Καλά Νερά και βίωσαν τις ομορφιές του φυσικού περιβάλλοντος. Την εκδρομή συνόδεψαν οι καθηγήτριες κ.Α. Νικολαΐδου, κ.Μ.Συμεωνίδου ,κ.Β.Καπετάνου και κ.Α.Κυριακίδου.











ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Στα πλαίσια του προγράμματος της Γαλλικής κουζίνας προσφέρθηκε πρωινό σε όλους τους μαθητές του γυμνασίου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
‘’Παραδοσικός  Φούρνος – Καραγιάννης Χρήστος- από το 1952’’ για τη χορηγία 200 τσουρεκάκια.
VENUS  για τη χορηγία 200 καμποστάκια
ASRIS  για τη χορηγία 60 κομπόστες. 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου