Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

10 Απριλίου 2013:Διοικητής 3ης ΥΠΕ: «Το νοσοκομείο Νάουσας δεν κλείνει, προσπάθειες για στελέχωση των κλινικών με επικουρικούς γιατρούς»

(Το ρεπορτάζ μας στις 10 Απριλίου 2013. Ο τότε διοικητής της 3ης ΥΠΕ επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ολίγον από...ΔΗΜΑΡ Δημοσθένης Ανδριόπουλος, μας διαβεβαιώνει ότι....θαααααααααα γίνουν τα απαιτούμενα για το Νοσοκομείο Νάουσας. Τα συμπεράσματα επίσης δικά σας!)

Διαβεβαιώσεις όχι απλώς για συνέχιση της λειτουργίας του νοσοκομείου Νάουσας αλλά και εντεινόμενης προσπάθειας για τη στελέχωση των προβληματικών κλινικών του με επικουρικούς γιατρούς και αποσπάσεις έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο δημαρχείο ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας Δημοσθένης Ανδριόπουλος, παρουσία του υποδιοικητή κ.
Νάνου και του δημάρχου κ. Καραμπατζού.
«Το νοσοκομείο Νάουσας δεν θα κλείσει γιατί ποτέ κανείς δεν είπε ότι θα κλείσει», τόνισε...
αυτολεξεί ο κ. Ανδριόπουλους, σχολιάζοντας ότι όσες κουβέντες γίνονται από κάποιους εκτός συστήματος υγείας («μη επαΐοντες», όπως είπε) κάνουν κακό στο νοσοκομείο και τη φήμη του που πρέπει να διαφυλαχτεί.
Ερωτηθείς συγκεκριμένα για την παθολογική και ορθοπεδική και τις συνταξιοδοτήσεις διευθυντών, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ απάντησε ότι οι θέσεις που χάνονται θα αναπληρωθούν από επικουρικούς γιατρούς, οι δε θέσεις των διευθυντών από τον ειδικό γιατρό του τμήματος.
Απαντώντας για την αδυναμία εφημερίας της μαιευτικής-γυναικολογικής του νοσοκομείου Βέροιας που οδηγεί γυναίκες στα Γιαννιτσά και τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ανδριόπουλος απάντησε ότι το θέμα έχει λυθεί με αποσπάσεις ιατρικού προσωπικού.
Ειδικότερα για τις βασικές δομές του νοσοκομείου, τόνισε ότι Παθολογική, Χειρουργική, Ορθοπεδική, Παιδιατρική και Καρδιολογική θα παραμείνουν.
Είχε προηγηθεί μη προγραμματισμένη επίσκεψη των δύο κυρίων στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου ενημέρωσαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα συγκεκριμένα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου