Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την βασιλόπιτα της η Ακαδημία Αντισφαίρισης Νάουσας

 
Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Νάουσας στην ευχάριστη ατμόσφαιρα του φιλόξενου Social Cafe Free, παρουσία του Δημάρχου Νικόλαου Κουτσογιάννη και εκλεκτών συμπολιτών, φίλων του τένις. Σε ιδιαιτέρως ζεστό και οικείο κλίμα η Πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδρονίκη Κολτσάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ενημέρωσε για τη δυναμική και ανοδική πορεία της Ακαδημίας και ευχαρίστησε θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη αλλά και τους χορηγούς και υποστηρικτές για την πολύτιμη βοήθειά τους. Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η
ειδική αναφορά στο σημαντικό έργο του προπονητή Κ. Γεωργάκη, ο οποίος επισήμανε τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών, τις εθνικού επιπέδου διακρίσεις τους, αλλά και τις πετυχημένες διοργανώσεις, στις οποίες δραστηριοποιήθηκε έντονα ο σύλλογος σε μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, τονίζοντας συγχρόνως τη δέσμευση για περαιτέρω εξέλιξη.
  Ακολούθως ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό δηλώνοντας την απρόσκοπτη και αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής στο έργο της ΑΑΝ.
  Οι τρεις τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ανα τμήμα κέρδισαν δωροεπιταγές αξίας 240,00 ευρώ από το e-tennis, οι μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν, οι γονείς καμάρωσαν και τα παιδιά διασκέδασαν. Ευλογημένο το 2017 που ξεκινά δυναμικά και ελπιδοφόρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου