Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Επεισοδιακή αναβολή της συνεδρίασης για τη μεταφορά του δημαρχείου. Κουτσογιάννης: Το θέμα θα έλθει όταν είναι έτοιμες οι μελέτες. Καραμπατζός: Θεσμική εκτροπή

Στην επεισοδιακή αναβολή του θέματος για τη μεταφορά ή όχι του δημαρχείου της Νάουσας οδηγήθηκε κατά πλειοψηφία και μετά από ημίωρη συνεδρίαση το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Κυριακής. Την πρόταση για αναβολή κατάθεσε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης μη θεωρώντας το θέμα κατεπείγον και σημειώνοντας ότι θα έλθει για
διαβούλευση με τους φορείς και στο δημοτικό συμβούλιο όταν θα είναι έτοιμες όλες οι μελέτες. Νωρίτερα οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας μίλησαν για θεσμική εκτροπή και παντελή υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου ( Καραμπατζός) με ανακοίνωση του θέματος στην τηλεόραση, αλλά και απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου (Μπίλης). «Όλη η πόλη ανησυχεί. Πρέπει να γίνει συζήτηση με ανοικτά τα χαρτιά, κι αν πειστούμε να πάμε όπου πρέπει», υποστήριξε ο κ. Καραμπατζός.

"Το θέμα πρέπει πρώτα να έλθει στο τοπικό συμβούλιο και στην επιτροπή ποιότητας ζωής, αλλιώς δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση", σημείωσε ο αντιδήμαρχος κ. Μάντσιος, ζητώντας επίσης την αναβολή.

«Δεν εστιάσατε στο καινοτόμο σχέδιο και την οικονομική αυτοδυναμία του δήμου αλλά σ’ αυτό που αδυνατείτε ή δεν θέλετε να καταλάβετε», απάντησε στις αιτιάσεις της μειοψηφίας ο δήμαρχος, σχολιάζοντας ότι ο δήμος Νάουσας είναι προορισμένος να πάει μπροστά. «Καθίστε να απολαύσετε τα σπουδαία που έρχονται», τόνισε.

Μετά την αναβολή του θέματος ακολούθησε αναβρασμός και έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ των δύο τάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου