Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Γιάννης Γιαννούλης: Καλώ τον κόσμο να έλθει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μεταφορά του δημαρχείου

"Αγαπητέ Θεόδωρε
Διαβάζοντας το άρθρο σου θα παρατηρούσα πως μάλλον δεν απαντάς στο γιατί πιστεύεις ότι θα είναι σύντομη η σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Πιστεύω πως (χωρίς πρόθεση) εκφράζεις και την βούληση-ευχή της Δημοτικής Αρχής για τη Διαδικασία, πράγμα που άλλωστε φαίνεται από τον ορισμό της από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τις 2.00μμ της Κυριακής, γεγονός που δημιουργεί αντικειμενικές δυσκολίες τόσο στη διάρκεια όσο και στη
συμμετοχή των πολιτών. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην ουσία του θέματος (αυτό θα γίνει άλλωστε εκεί που έπρεπε εξ αρχής να γίνει και όχι στα ΜΜΕ ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) θα καλούσα όμως τους πολίτες να παρευρεθούν στην αίθουσα παρά το δύσκολο της ημέρας και της ώρας. Τέλος θα ήθελα να διευκρινίσω ότι τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση για τους δημοτικούς συμβούλους για την παρακολούθηση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ευχαριστώ
Γιαννούλης Γιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος


Τη δική του θέση για τα όσα έγραψα, αναφορικά με τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας για το ζήτημα της μεταφοράς ή μη του δημαρχείου, καταθέτει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Γιαννούλης. Την παραθέσαμε με ένα μόνο σχολιασμό. Προσωπικά δεν εκφράζω καμιά βούληση-ευχή της παρούσας, της προηγούμενης ή της επόμενης δημοτικής αρχής, για αυτό και τα...πυρά που δέχομαι είναι διασταυρούμενα , άλλοτε από την πλειοψηφία και άλλοτε από την μείζονα (και σε ελάχιστες περιπτώσεις) από την ελάσσονα μειοψηφία.Το τι ώρα και μέρα μπήκε η συνεδρίαση, δεν με αφορά. Θεωρώ ότι στη δημοκρατία αποφασίζουν οι πλειοψηφίες το πότε θα φέρουν τις δικές τους θέσεις για τα φλέγοντα ζητήματα του τόπου. Επανειλημμένα τόνισα και τονίζω ότι η επικοινωνιακή αρχή του κ. δημάρχου δεν είναι  ορθή σε πολλά θέματα, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ επί της ουσίας με αυτά.Επειδή έχω συνηθίσει να μην μασώ τα λόγια μου, συμφωνώ με την μεταφορά του δημαρχείου για τους λόγους που έχω περιγράψει στο παρελθόν, διαφωνώ με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο ίδιος, χωρίς να το φέρει πρώτα στο σώμα Τον κ.Κουτσογιάνη και την δημοτική του αρχή τους εξέλεξαν οι πολίτες του δήμου και αυτοί θα είναι οι κριτές του την επόμενη θητεία, εφόσον κατέλθει εκ νέου στο δημοτικό στίβο.Για τις αποζημιώσεις των δημοτικών συμβούλων το έγραψα εμφατικά για να αντιληφθούμε την ένδεια των συμπολιτών μας στη συμμετοχή τους  στα κοινά και την ευκολία της ....συνωμοσιολογίας.
Θόδωρος Ελευθεριάδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου