Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο Βεροιώτης σμηναγός Σωτήρης Στράλης καλύτερος πιλότος σε σχολείο του ΝΑΤΟ!

Την υψηλότερη διάκριση μεταξύ πληρωμάτων από 9 χώρες πήραν τρεις Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας στο σχολείο ΤLP (Tactical Leadership Program) του ΝΑΤΟ στην Ισπανία. Μάλιστα, πρώτος πιλότος αναδείχθηκε ο Βεροιώτης σμηναγός Σωτήρης Στράλης. Πριν από λίγες μέρες τους τρεις σμηναγούς δέχθηκε στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος τους συνεχάρη και δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Θερμά συγχαρητήρια. Συνεχίζετε τη μεγάλη παράδοση της Αεροπορίας μας και δείξατε ότι είναι υψηλό το επίπεδο της εκπαίδευσης, αλλά και το ανθρώπινο υλικό της Αεροπορίας μας. Όταν το είδα και το διάβασα με εντυπωσιάσατε και ήθελα να σας γνωρίσω. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να πρωτεύετε μέσα σε τόσους αεροπόρους και μάλιστα και στους αεροπόρους της υπερδύναμης. Η μικρή Ελλάδα δείχνει ότι έχει ανθρώπινο υλικό, ικανότητες και αυτό μας κάνει αισιόδοξους.


Σήμερα είναι μια μέρα που είναι βεβαρημένη με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, αλλά δείχνει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση, όταν βασιζόμαστε σε ανθρώπους και σε ικανότητες σαν αυτές που επιδείξατε εσείς."

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.ΑΣΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή