Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. Ο ΧΩΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΥΛΑΞΗ!!

Οι βανδαλισμοί του νέου μας μνημείο στο πλακόστρωτο στο ¨Κιόσκι" το οποίο   είναι εκπληκτικό, δείγμα δουλειάς ενός φτασμένου και διεθνούς φήμης γλύπτη, όπως είναι ο κ. Αντώνης Μυρωδιάς, άρχισαν. Φυσικά ο κολοπαιδαράς Σ ( να μου επιτρέψουν οι αναγνώστες μας για το αδόκιμο της έκφρασης) που τόλμησε να μολύνει την επιτύμβια στήλη  γράφοντας αιώνιους όρκους βλακείας στην ..."δικιά" του Α, θα χρειαστεί ένα καλό χέρι ξύλο από τους γονείς του ( το πως θα βρεθεί είναι
πανεύκολο, αρκεί  να βγουν οι δημοτικοί ταγοί στην πιάτσα. Μικρή είναι η πόλη μας). Το θέμα είναι όμως ότι οι βανδαλισμοί θα συνεχιστούν, αφού πέραν του σπιτιού η αδιαφορία είναι γενική,από τα σχολεία μέχρι τους κοινωνικούς χώρους, στα πλαίσια μιας ψευτοπροοδευτικής κουλτούρας που θέλει τους νέους ζώντα-ζώα ενός συστήματος που δεν σέβεται τίποτε. Εμείς ως blog είχαμε προειδοποιήσει τον κ. Καραμπατζό ότι αν δεν φυλαχθεί ο χώρος το βράδυ τα φαινόμενα των βανδαλισμών στο πάρκο θα συνεχιστούν. Καλή η παρουσία των ανδρών της ΔΙΑΣ, αλλά και αυτοί δεν μπορούν να είναι συνεχώς παντού. Η λύση είναι μια. Φύλαξη από security και τοποθέτηση καμερών σε όλο το πάρκο, για να αποφεύγονται φαινόμενα καταστροφών,αλλά και παραβατικών συμπεριφορών και συναλλαγών. Το πως θα βρει τα χρήματα η δημοτική αρχή; Δηλαδή ένας δήμος που διατείνεται ότι έχει μια τεράστια περιουσία, κάνει έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, δεν μπορεί να βρει ένα χιλιάρικο το μήνα για να προστατέψει έναν ζωτικό χώρο; Να μην τρελαθούμε κιόλας. Εκτός αν όλα τα ...ταξίματα γίνονται μόνο την προεκλογική περίοδο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου