Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΓΙΑ ΤΟΥΣ....ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΙΤ!! ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Πάνω από  4 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τους γάμους του πρίγκιπα Χάρυ και της πρώην Κέιτ και νυν Κάθριν ( εμείς πάντως προτιμούμε αναφανδόν την άνασσα Κάθριν Ζέτα Τζόουνς που στα σαρανταφεύγα της είναι απείρως καλύτερη από την πριγκίπισσα)
Εγώ και ο Παναγιωτίδης φαίνεται πως ανήκουμε στη ..θλιβερή μειοψηφία των υπολοίπων δύο, αφού ήμασταν απόντες!!!
Και από τα τηλεοπτικά πάνελ εννοείται!!
Δεν πειράζει όμως. Ήταν η αγαπημένη μας Βίκυ Χατζή του "Άλφα" που μας ενημέρωσε ότι ο  βασιλοσύζυγος  Φίλιππος ( μακρινό παπουδάκι της χώρας μας αυτός) είναι ο πρίγκιπας της Ελλάδας!!
Τι μας λες ρε Βίκυ. Πρίγκιπας είναι μόνο ένας στη χώρα μας. Ο
Τόλης. Και Βασίλισσα μόνο μία. Η Άντζελα. Όχι η Δημητρίου,ρε. Η Θεά από την Κέρκυρα.
Από την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας πάντως η υποβάθμιση ήταν έντονη. Μόνος ο τέως( το ταυ γράφεται μετά το 1974 με π και το ωμέγα με όμικρον) πρίγκιπας Παύλος ήταν προσκεκλημένος στο γάμο. Γουίλιαμ θα σε μαλώσω!! Η Άννα Μαρία  τι έπρεπε να κάνει δηλαδή χθες. Να χορεύει ...γιάγκα;;;;;
Θα προσπαθήσουμε σήμερα να αναλύσουμε κάποια γεγονότα από την χθεσινή πομπή και τη ...διαπόμπευση της πραγματικής ζωής . που είναι πέρα για πέρα τραγική για τα 5,999,999,900 κατοίκους του πλανήτη μας. Καμιά 100αριά χιλιάδες σίγουρα την περνάνε ζωή και....χαβιάρι!!
Στη φτώχεια και τα πλούτη ορκίστηκε να ακολουθεί τον Γουίλιαμ η Κάθριν. Ναι ρε άμα πεινάσετε κ ι όλας πείτε μας να βγάλουμε δίσκο στον Αγιαμηνά!!
Πρίγκιπας και πριγκίπισσα του Καίμπριτζ ονομάζονται από δω και πέρα οι νεόνυμφοι. Ρε δε βάζετε και το Μίσιγκαν μέσα, γιατί αλλιώς Λόουερ δεν βλέπω να ...παίρνουμε!!!
Εξάλλου τα τηλεπαράθυρα γέμισαν χθες με κατόχους προφίσιενσι στους ...βασιλογάμους!!
Εδώ φυσικά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ΜΟΝΗ ΑΥΤΟΥ ΥΨΗΛΟΤΗΤΗΣ  στα περί των γαλαζοαίματων είναι ο δικός μας Χρήστος Ζαμπούνης!!!
Στους γάμους και ο σερ Έλτον Τζών, με τον ....σύζυγο του!! Εμ κακώς δεν κάλεσαν τον Ηλία Ψινάκη να αναφωνήσει "Έλτον είσαι ...Θεά με αυτό το υπέροχο ταγιεράκι!!!
Κλείνω το πρώτο ρεπορτάζ από τη μάχη της εναλλακτικής ενημέρωσης για τους πριγκιπικούς γάμους και σε λίγο θα δώσουμε την σκυτάλη στον Κώστα Παναγιωτίδη, ο οποίος βρίσκεται μέσα στα ανάκτορα του...Μπάκιγχαμ!! ( είμαστε και οι πρώτοι διατί να το κρύψωμεν άλλωστε)!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου