Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΠΕΡΙ ΤΩΝ "ΓΑΜΩΝ" ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ!!!


Από το Εφετείο Δωδεκανήσου απορρίφθηκαν οι δύο εφέσεις που ασκήθηκαν από ζευγάρια ομοφυλοφίλων  σχετικά με την ακύρωση των γάμων τους. Οι..... "γάμοι" των των τεσσάρων ομοφυλοφίλων ανδρών και γυναικών, οι οποίοι έγιναν το καλοκαίρι του 2008 στην Τήλο, κρίθηκαν ανυπόστατοι.
Και τώρα πως θα λύσουμε οι απανταχού της χώρας ... γκέι  το ζήτημα του "γάμου" τους!!
Υπάρχουν δυο λύσεις. Να πάνε στην Αγγλία, η οποία ΔΙΚΑΙΩΣ καταλαμβάνει την πρώτη θέση παγκοσμίως στις
....αδελφές ( όχι τις ψυχές φυσικά) και να "παντρευτούν" όπως μας έπρηξαν χθες με τον σερ( ο Θεός να τον κάνει κύριο φυσικά, αφού μάλλον τον τίτλο της madam έπρεπε να πάρει!!) Έλτον Τζον που προσήλθε στους πριγκιπικούς γάμους του Γουίλιαμ και της Κέιτ με τον......"¨σύζυγό" του.
Η δεύτερη και καλύτερη φυσικά είναι να έρθουν τις  Απόκριες στη Νάουσα να τους "παντρέψει" ο δήμαρχος στα Αλώνια, στο σόου της ομάδας των Ανταρτών!! Αυτός ο "γάμος" είναι άλλωστε ο μόνος " έγκυρος" στον Ελλαδικό χώρο!!  Έτσι δεν είναι δήμαρχεεεεε!!
Υ.Γ Το σχόλιο μας δεν έχει κάτι ρατσιστικό εναντίον της σεξουαλικής επιλογής κανενός. Αλλά από εκεί και πέρα το δικαίωμα της διαφορετικότητας στο σεξ δεν μπορεί να γίνει και παντιέρα γελοιοποίησης ενός ιερό θεσμού. Όπως και παντιέρα της ελληνικής πολιτείας και των μεγάλων δήμων δεν μπορεί να γίνουν οι...παρελάσεις των γκέυ και της....περηφάνιας τους!! Έλεος πια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου