Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Πάντα ευαίσθητος ο διοικητής!


 Ενημερωτική εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση των οδηγών της Βεροιας σχετικά με τα δικαιώματα και την ασφαλή κυκλοφορία των ΑΜΕΑ διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας σε συνεργασία με το ΚΕΜΑΕΔ σήμερα, Παρασκευή 9η Δεκεμβρίου, το πρωί στον καινούριο κυκλικό κόμβο στα Εβραΐικα". Ο διοικητής και το προσωπικό του μαζί με τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ μοίρασαν στους διερχόμενους οδηγούς φυλλάδια στέλνοντας το μήνυμα και την απαίτηση για μια προσβάσιμη πόλη για όλους.

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η ενημέρωση των οδηγών για να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους στις υφιστάμενες ράμπες ΑΜΕΑ επί των πεζοδρομίων και στους ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων που προορίζονται για ΑΜΕΑ, διότι δυσκολεύουν με αυτό τον τρόπο την ζωή των συνανθρώπων τους.

Παρόμοιες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον με σκοπό τη βελτίωση της οδηγικής κουλτούρας των οδηγών στο ευαίσθητο αυτό θέμα !

Πάντα ευαίσθητος ο διοικητής της Τροχαίας Βέροιας αστυνόμος Β' , Ιωσήφ Παρούτογλου, δίνει το παρών σε εκδηλώσεις με αυτά τα μοναδικά παιδιά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου