Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Νικόλας Καρανικόλας:Ανοιχτά τα χιονοδρομικά της χώρας στις γιορτές Θα υπάρξει ζήτηση στην περιοχή μας λόγω των περιορισμών εξόδου των Ελλήνων στα Βαλκάνια

 


Σημαντική η πληροφορία που μετέφερε ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το απόγευμα της Δευτέρας 19ης Οκτωβρίου, αναφορικά με την βούληση της κυβέρνησης να παραμείνουν ανοιχτά τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, την επερχόμενη χιονοδρομική περίοδο, με αυστηρούς φυσικά κανόνες υγιεινής. Το “απαγορευτικό” που υπάρχει προς τις βαλκανικές χώρες, ειδικά δε στην Βουλγαρία, εξαιτίας του κορωνοϊού και τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις επανόδου στην χώρα, θα αποτελέσει, κατά τον κ., δήμαρχο, θετικό σημείο λειτουργίας των χιονοδρομικών της περιοχής μας. Ακόμη ο κ. Καρανικόλας δήλωσε ότι δεν έχουμε καταθέσει φάκελο λειτουργίας αρκετά κέντρα χιονοδρομίας, προφανώς λόγω αυτής της αναμονής, ζητώντας από το σώμα, ειδική συνεδρίαση, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να λειτουργήσουν φέτος τα 3-5 Πηγάδια. “Πρέπει να διαφυλάξουμε την φετινή τους λειτουργία. Όλα ξεπερνιούνται με καλή θέληση. Να γίνει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα αυτή τη βδομάδα, ώστε να βρούμε τον τρόπο της ασφαλούς λειτουργίας τους” είπε ο κ.Καρανικόλας, αναφερόμενος μάλιστα με θετικά σχόλια στην σύσκεψη των αρχηγών παρατάξεων, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, με θέμα την μακροχρόνια μίσθωση (όπως υποστηρίζει η πλευρά του δημάρχου που είναι μειοψηφική στο δημοτικό συμβούλιο) ή παραχώρησης, (όπως υποστηρίζει η πλειοψηφία των υπολοίπων παρατάξεων.



Στο καλό κλίμα της σύσκεψης των επικεφαλής των παρατάξεων για το χιονοδρομικό αναφέρθηκε ο επικεφαλής του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, Νίκος Κουτσογιάννης. Κάλλιο αργά παρά ποτέ,Πρέπει να αποσυνδέσουμε την μακροχρόνια αξιοποίηση, από την φετινή τους λειτουργία. Να πάμε σε κινήσεις με στόχο την εύρεση λύσης για την φετινή περίοδο, σε συνεννόηση μεταξύ μας και όχι με μια ακόμη ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο” ανέφερε ο κ. Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου