Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

"Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα..."Του Τάσου Καραμπατζού


Παρακολουθήσαμε  εμβρόντητοι, ένα από τα "εξαιρετικά" επιτεύγματα του εν αποδρομή τελούντος δημάρχου. Η εικόνα κοπαδιού αμνοεριφίων εντός του γηπέδου ποδοσφαίρου στα "Τρία Πηγάδια", να βόσκουν ανέμελα στο γρασίδι ωσεί ...ποδοσφαιρική ομάδα κατά τη διάρκεια
προετοιμασίας για το νέο ελληνικό πρωτάθλημα! μόνο αισθήματα .... απόλυτης ικανοποίησης και αισιοδοξίας μπορεί να γεμίζει τον ίδιο και την απερχόμενη ομάδα του !! Πέντε ολόκληρα χρόνια, ο λαλίστατος κ Κουτσογιάννης και τι δεν υποσχέθηκε στο λαό. Αφού -κατά τη γνωστή του τακτική- καταχέριασε τους προηγούμενούς του, μας κατηγόρησε και μας συκοφάντησε ασύστολα, εξέδωσε μάλιστα και ετυμηγορία .... περί ευθυνών, συνέχισε με το γνωστό του cresendo περί .... ανάπτυξης, ......επενδύσεων, .....αλλαγής του τουριστικού χάρτη, οτι τα ...καλύτερα έρχονται και πολλά άλλα ανυπόστατα ΘΑ,ΘΑ,ΘΑΑΑΑΑ. ΠΕΝΤΕ χρόνια, πέντε μισθώσεις σε ιδιώτες, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ στο Δ.Σ., για το τί έγινε, τι έσοδα υπήρξαν, τι απέγιναν οι εγκαταστάσεις (κτήρια, παραρτήματα, κανόνια τεχν. χιόνωσης, ρατράκ, αντλίες, μηχανήματα, εργαλεία κλπ) !!! Προφανώς εκείνος, ξέρει το λόγο γιατι δεν δημοσιοποιεί τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μισθώσεων. Σήμερα, η όλη εικόνα των Δημοτικών μας εγκαταστάσεων στα "Πηγάδια", μόνο οργή, ντροπή και θλίψη μπορεί να αποπνέει στους επισκέπτες. Ένα απέραντο χάος. Ένα "Διαλυμένο Βασίλειο". Κρίμα !!! Το 2012, μετά τη λύση και θέση σε εκκαθάριση της ΔΕΤΑΒ (ΤΑΒ ΑΕ), τουλάχιστον εκμισθώναμε τις εγκαταστάσεις σε έμπειρη εταιρία, παρακολουθούσαμε από κοντά τη μίσθωση, καταγράφαμε τα περιουσιακά μας στοιχεία και γνωρίζαμε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι έχουμε και τι χρειαζόμαστε. Αν μη τι άλλο είμασταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ελέγχαμε τη δημοτική μας περιουσία. Λάθη διοικητκά βεβαίως και κάναμε, διότι δεν είμασταν "θεοί" όπως άλλοι. Πέραν τούτου και το καλοκαίρι το Κέντρο ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ. Τέτοια εποχή φέρναμε Ομάδες για προετοιμασία και παλεύαμε με κάθε τρόπο να κρατήσουμε τη Νάουσα μέσα στον τουριστικό χάρτη με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι με βαρύγδουπα λόγια, ψευτιές και απέραντες θεωρίες. Και φυσικά το γήπεδο τέτοια εποχή, ήταν καλοσυντηρημένο και όχι τσαίρι για ...πρόβατα και οργωμένο ακόμη κι από τυφλοπόντικες! Αυτά με λίγα λόγια είναι τα έργα και οι ημέρες του απερχόμενου. Η CinΕΡΙΑ όμως, εξ όσων γνωρίζω, πήγε εξαιρετικά αυτά τα πέντε χρόνια.
Ευτυχώς που οι πολίτες τελικά, δεν ήταν ...."πρόβατα" και αντελήφθησαν τα φοβερά και τρομερά αποτελέσματα, αλλά και τα καλύτερα που .... ήρθαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου