Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δώρα Μπαλτατζίδου: ΕΝΑ ΜΑΖΙ με τις γυναίκες του δήμου Νάουσας

ΜΑΖΙ με τις γυναίκες του Δήμου μας για να ξεπεραστεί η ανισότητα, η περιθωριοποίηση, ο αποκλεισμός από την εργασία και να αντιμετωπιστεί η ενδοοικογενειακή βία.
ΜΑΖΙ με τη νεολαία για να ανοίξουμε δρόμους
στην επιχειρηματικότητα με αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ και των πλεονεκτημάτων που δίνει ο τόπος μας στην απασχόληση με νέες αγροτικές καλλιέργειες, μεταποίηση στον τόπο παραγωγής για μείωση του κόστους εργασίας εξ αποστάσεως με αξιοποίηση  των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου.
ΜΑΖΙ με τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών για να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας και τον πολιτιστικό και αθλητικό τουρισμό σε «βαριά βιομηχανία» του τόπου μας, με την προβολή της παράδοσης και των εθίμων μας, το στοχευμένο θρησκευτικό τουρισμό, τους «δρόμους του κρασιού», την περαιτέρω αξιοποίησης της Σχολής του Αριστοτέλη, την ενίσχυση λειτουργίας του χιονοδρομικού στα 3-5 Πηγάδια, την προβολή των ορεινών μονοπατιών στις πανέμορφες πλαγιές του Βερμίου κ.α.
ΜΑΖΙ με τους αγρότες για την κατάκτηση και διεύρυνση της συμβολαιακής γεωργίας για την κατοχύρωση ποσότητας – τιμής, την ορθολογική λειτουργία των συνεταιρισμών, την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων με έμφαση στην παραγωγή μοναδικών ποιοτικών προϊόντων με ονομασία προέλευσης (brand name) όπως κρασί, αγροτικά προϊόντα κ.α. και το άνοιγμα νέων αγορών.
ΜΑΖΙ με τους ενεργούς πολίτες, τους Συλλόγους και την Εκκλησία για να απλώσουμε ένα πλέγμα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης και να σταθούμε δίπλα σε όσους συνδημότες μας χρειάζονται τη στήριξη όλων μας με αξιοποίηση του εθελοντισμού και του ανθρώπινου δυναμικού.
ΜΑΖΙ δημιουργούμε ένα Δήμο Ανάπτυξης, Ευημερίας και Πολιτισμού.
         
Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!
                                                                      Δώρα Μπαλτατζίδου
                                                                                          Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
                                                                                          (Δημοτικής Ενότητας Ανθεμίων)
                                                                       Δήμου Η.Π. Νάουσας
                                                                                            ΕΝΑ ΜΑΖΙ Νικόλας Καρανικόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου