Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός να χαλαρώσουν ΟΛΟΙ στη Νάουσα!

Το έχω ξαναγράψει, αλλά φαίνεται ότι δεν πιάνει τόπο (κοινό ή νέο και δεν συμμαζεύεται) ότι η προεκλογική περίοδος στα δημοτικά πράγματα της Νάουσας, δεν πρέπει να παρασυρθεί από μια κουτσομπολίστικη, ένθεν, κακείθεν, βερμπαλιστική τακτική, η οποία περιλαμβάνει χτυπήματα κάτω από τη μέση στους επικεφαλής των παρατάξεων, αλλά και στους εν δυνάμει συμβούλους τους. Είτε αυτός είναι ο Κουτσογιάννης, είτε ο Καρανικόλας, είτε ο Τσουκαλάς, είτε η Ιωσηφίδου, είτε ο Μυλωνάς. Έχοντας ζήσει προεκλογικές περιόδους, όπου το βράδυ των εκλογών οι...μεν, έσκιζαν τις αφίσες των...δεν και αντιστρόφως, τονίζω ότι η προσπάθεια όλων των συνδυασμών πρέπει να στραφεί, αποκλειστικά και μόνο, στην ανάπτυξη της ΝΑΟΥΣΑΣ. Τα υπόλοιπα, με ανέντιμες "κατινίστικες" λογικές, είναι μόνο για...λιβάνισμα των "δικών μας" και των "δικών σας". Και ο δήμος Νάουσας εις το ανάθεμα; Χαλαρώστε λοιπόν άπαντες.
Υ.Γ Διαβάζω από καλούς φίλους περί..."μυστικών" δημοσκοπήσεων που φέρνουν πρώτο ή δεύτερο τον δείνα και τον τάδε. Η μόνη φανερή δημοσκόπηση είναι η κάλπη.
Υ.Γ 2. Αν ξαναμπούμε στην λογική του ψηφίζω "εκείνον", όχι για τις προτάσεις του, αλλά γιατί είμαι μαλωμένος με τον "άλλον", θα επιστρέψουμε στον σημερινό κυκεώνα του δημοτικού συμβουλίου.Αγαπητέ Νίκο Κουτσογιάννη, δήμαρχε. Αγαπητή Ίλια Ιωσηφίδου, αγαπητέ Νικόλα Καρανικόλα,  αγαπητέ Γιάννη Μυλωνά, αγαπητέ Θωμά Τσουκαλά (σ.σ τα επίθετα με αλφαβητική σειρά πλην του δημάρχου φυσικά, ως είθισται). Μην αφήσετε τους "δικούς σας" να δηλητηριάσουν το προεκλογικό περιβάλλον. Δεν το αξίζει η Νάουσα, οι πολίτες της, οι επαγγελματίες της. Από το Ροδοχώρι, μέχρι τον Αρχάγγελο. Αντιπαρατεθείτε με λογικά-αναπτυξιακά επιχειρήματα. Δεν είμαι "Αυτιάς" να λαϊκίζω, αλλά έτσι νοιώθω. Δεν αξίζει πιστέψτε με αυτή η ένταση. Από όπου και αν προέρχεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου