Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Εκπαιδευτική επίσκεψη των δημοτικών σχολείων στην Ακαδημία Ρομποτικής


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων της πόλης μας στην Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας που
διοργανώθηκε από την Ακαδημία με θέμα «Γνωρίζω την Εκπαιδευτική Ρομποτική εμπειρικά».
Την περασμένη εβδομάδα, η πλειοψηφία των Δημοτικών σχολείων της Νάουσας παρακολούθησαν τις θεματικές παρουσιάσεις της Ακαδημίας, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την σύγχρονη και καινοτόμο δραστηριότητα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής από τους έμπειρους εκπαιδευτές της Ακαδημίας.
Έτσι, πλήθος μαθητών απέκτησαν τη πρώτη τους εμπειρία με τη ρομποτική  κατασκευάζοντας το πρώτο τους ρομπότ, αλλά και συμμετέχοντας σε μεταξύ τους διαγωνισμούς οι οποίοι προσέφεραν πολύ ενθουσιασμό αλλά και διασκέδαση.
Τέλος, η Ακαδημία αντάμειψε όλους τους μαθητές για την επιτυχημένη προσπάθειά τους προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός δωρεάν 2ωρου μαθήματος στα προγράμματά της, προσφορά από την Ακαδημία και τον Δήμο Νάουσας.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και γονείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα καλώντας στο 698 3074 268 ως και την Παρασκευή, 26/10.
Θερμά συγχαρητήρια για τη σπουδαία αυτή κίνηση της Ακαδημίας, η οποία είναι πάντοτε ανοιχτή σε τέτοιες δράσεις και προσφέρει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της παιδείας στην πόλη μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: www.robotikiakadimia.gr/naoysa/, αλλά και την επίσημη σελίδα στο Facebook: Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου