Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Ένα πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης στη Νάουσα!

Μια ευχάριστη έκπληξη για τον τομέα της παιδείας στην πόλη μας έφερε η ανακοίνωση του “Κέντρου Εκπαίδευσης” πλέον, “Λία Ναουμίδου-Τσίτση”. Το γνωστό εκπαιδευτήριο της πόλης, με μακρόχρονη παρουσία και τεράστια συνεισφορά στην εκπαίδευση των νέων μας ανακοίνωσε την
αναβάθμισή του σε “Κέντρο Εκπαίδευσης”, αναβαθμίζοντας και ενισχύοντας τις υπηρεσίες του με νέα καιπολυποίκιλα εκπαιδευτικά προγράμματαπέραν της διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας.
Η αλήθεια είναι πως το εκπαιδευτήριο μας έχει συνηθίσει στα ευχάριστα νέα και τις εκπλήξεις, παρουσιάζοντας διαρκώς ένα πνεύμα συνεχούς δημιουργίας και ανανέωσης, το οποίο ξεφεύγει από τα όρια της πόλης. Η Νάουσα έχει πλέον τη χαρά και περηφάνεια να φιλοξενεί ένα πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης, το οποίο αναβαθμίζει τη ποιότητα της εκπαίδευσης στη περιοχή.Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ευχέρειας που δίνει αυτή η δυνατότητα στους Ναουσαίους, αποτελεί το γεγονός ότι για αντίστοιχες υπηρεσίες εκπαίδευσης πολλοί Ναουσαίοι συμπολίτες μας αναγκάζονταν να μετακινούνται στη Βέροια.
Η αναβάθμιση βέβαια δεν έμεινε μόνο στον τομέα των υπηρεσιών του εκπαιδευτηρίου, αλλά και στο επικοινωνιακό κομμάτι με την ανακοίνωση της νέας ιστοσελίδας του εκπαιδευτηρίου (https://www.lianaoumidou.gr/). Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του εκπαιδευτηρίου, δίνεται πλέον η δυνατότητα σε όλους να εξερευνήσουν τις νέες υπηρεσίες και δράσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης, να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό, τις νέες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και αποκλειστικότητες του εκπαιδευτηρίου, αλλά ακόμη και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ταιριάζουν στον καθένα.
Περισσότερα νέα και δράσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης «Λία Ναουμίδου-Τσίτση» μπορείτε πλέον να βρείτε στην ιστοσελίδα www.lianaoumidou.grαλλά και στην επίσημη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/NaoumidouTsitsi.
Ευχές για πολλές ακόμα επιτυχίες και μια ευχάριστη νέα σχολική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου