Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Από την αγωνιστική δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νάουσας διοργάνωσε για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία το ενωσιακό πρωτάθλημα επιπέδου 3 με αθλητές από όλη την Κεντροδυτική Μακεδονία στις 12 και 13 Μαΐου.
Έλαβαν μέρος 100 αθλητές ηλικίας 11 και 12 χρόνων . Η
αποστολή του ομίλου μας ήταν από τις πιο επιτυχημένες γιατί και οι 7 αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες πέρασαν στον γύρο των 16 καλύτερων με αποκορύφωμα τη ΖΙΑΜΠΑΚΑ ΖΩΗ που πήρε την τρίτη θέση.
Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι :
ΤΑΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΔΑΜΠΕΛΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΛΟΓΓΙΖΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΖΙΑΜΠΑΚΑ ΖΩΗ.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μαραθώνα ο αθλητής του ομίλου ΤΑΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πέτυχε την πρώτη του νίκη και συνέχισε με την ίδια επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Σε αγώνες στην Μίκρα συμμετείχε και ο αθλητής του ομίλου ΤΑΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΗΣ.

Επίσης την Κυριακή 6 Μαΐου διοργανώθηκε από τον όμιλο μας ατομικό προ παιδικό (επίπεδο πράσινη μπάλα), κι έλαβαν μέρος 24 αθλητές από 8 συλλόγους της περιοχής. Τα παιδιά γνωρίστηκαν έπαιξαν τένις και πέρασαν ένα υπέροχο κυριακάτικο πρωινό μαζεύοντας εμπειρίες.

Επιπλέον στο 7ο προ παιδικό τουρνουά που διεξήχθη στη Μεθώνη ο όμιλος συμμετείχε με τους ακόλουθους αθλητές : ΤΖΙΩΝΑ ΕΛΕΝΗ, ΤΖΙΩΝΑ ΘΩΜΑΗ, ΦΑΝΙΑΔΟΥ ΈΛΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΟΦΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου