Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

AN ο δήμαρχος Νάουσας έλεγε "χέστηκ@" αν ο Εμπού Λουμπούτ έσφαξε ή όχι χιλιάδες Ναουσαίους το 1822

Επειδή πολύ..."προοδευτοσύνη" έπεσε εσχάτως στην ρημαδιασμένη χώρα μας, θέτω στην τράπεζα του διαλόγου, στο αν η δημοκρατία πρέπει να προστατεύει τον εαυτό της από άθλιες και επικίνδυνες απόψεις. Για απόψεις μιλάω και όχι για πράξεις βίας, που είναι απολύτως
καταδικαστέες, για να μην το επαναλαμβάνω και μου ...την πέσουν οι σύγχρονοι "γκοτζαμανιστοφάγοι". Η υπόθεση εργασίας. ΑΝ ο δήμαρχος Νάουσας, ο όποιος δήμαρχος και προφανώς δεν αναφέρομαι στον σημερινό μόνο, σε δηλώσεις του εις την αλλοδαπή εξέφραζε την άποψη "χέστηκ@ αν ο Εμπού Λουμπούτ σκότωσε ή όχι χιλιάδες Ναουσαίους το 1822" πώς θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσουν οι πολίτες. Αν ο, όποιος, δήμαρχος της Νάουσας έλεγε ότι Ολοκαύτωμα είναι μόνο αυτό των Εβραίων και καλό θα είναι οι Ναουσαίοι, που έχουν την...εμπειρία του ρόλου των Εβραίων στην σφαγή του 1822 (σ.σ αν δεν γνωρίζουν κάποιοι "προοδευτικάρες" και των δυο γενών, καλό θα είναι να διαβάσουν λίγο Στουγιαννάκη) να μην ονομάζουν Ολοκαύτωμα το...Ολοκαύτωμα του 1822, όταν δεν έμεινε πέτρα πάνω στην πέτρα και όσοι γλίτωσαν, πλην των προδοτών φυσικά, όπως οι Μάμαντης και CIA, πώς θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσουν οι Ναουσαίοι; Και αν μας έλεγε ότι στον χώρο θυσίας στο "Κιόσκι" πρέπει να στηθεί κανένα περίπτερο που θα πουλούσαμε στους τούρκους τουρίστες, σηματάκια με τον Εμπού Λουμπούτ, για να τα κονομήσουμε,ποια αντιμετώπιση θα έπρεπε να είχε, λεκτική και δημοκρατική  εννοώ, σε κάθε περίπτωση;  Καλό θα είναι λοιπόν να εμβαθύνουν κάποιοι τις γνώσεις τους. Η ύβρις απέναντι στον θρήνο των Ναουσαίων, των Ποντίων, των Μικρασιατών, είναι ύβρις κατά του Ελληνισμού. Ύβρις κατά του Ύμνου της Λευτεριάς τους. Που βγήκε από τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά.

Υ.Γ Προφανώς και δεν δικαιολογείται καμιά βία, από όπου και αν προέρχεται. Και προφανώς είναι δημοκρατικό μας καθήκον να κρίνουμε δηλώσεις που θεωρούμε απαράδεκτες.Ούτε τον Ψωμιάδη υποστηρίζουμε, ούτε την "Χρυσή Αυγή", ούτε και κανέναν..."Ρουβίκωνα". Κλείνω με τους "προοδευτικούς" συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, που αντί να αφήσουν κάμερες και να τρέξουν να βοηθήσουν τον Μπουτάρη, προτίμησαν τα...κλικς της videoθέασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου