Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Το 8ο Δημoτικό Σχολείο Νάουσας πρωτοπορεί: SILVER μετάλλιο στα βραβεία Education Leaders Awards 2018

Το ασημένιο βραβείο (Silver Award), πήρε το 8ο Δημ. Σχ. Νάουσας, στον τομέα Εκπαίδευση, στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, στα βραβεία Education Leaders Awards 2018, για τον ιστότοπο «Ψηφιακή Τάξη». Το βραβείο παρέλαβαν οι εκπαιδευτικοί Ιωάννης Σουδίας και Γρηγόρης Ζερβός υπεύθυνοι του ιστότοπου.
Την Παρασκευή 18 Μαΐου  2018, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Education Leaders Awards 2018 τα οποία έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων
πρακτικών στην εκπαίδευση, από κάθε βαθμίδα και κάθε γεωγραφική περιοχή της χώρας. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Παιδείας.
Η Ψηφιακή Τάξη είναι ένας εκπαιδευτικός ιστότοπος που αφορά την οργάνωση και υποστήριξη των μαθημάτων της Ε΄& ΣΤ΄ τάξης δημοτικού στο διαδίκτυο.
Η Ψηφιακή Τάξη είναι ένα μοναδικό, λειτουργικό και αποτελεσματικό «εργαλείο» γνώσης, για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Σκοπός της είναι να παρέχει το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, στηρίζοντας τόσο τη διδασκαλία στην τάξη, όσο και τη μάθηση στο σπίτι. Με τη Ψηφιακή Τάξη οι μαθητές μπορούν να μελετούν αυτόνομα, ευχάριστα, και αποτελεσματικά, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου