Ο Σύλλογος Γευσιγνωσίας- Γαστρονομίας- Οινολογίας και Τουρισμού Ν. Ημαθίας «Ο ΚΑΡΑΝΟΣ» ευχαριστεί τόσο τον κ. Παλησίδη Γεώργιο, Ερευνητή Γαστρονομίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, όσο και τα μέλη-chef κ. κ. Μαλιάρα Νίκο (Εστιατόριο «Βεργιώτικο»), Σαμούκα Γιάννη
(Εστιατόριο «12 Γράδα»), Τσιλιγκερίδη Νίκο (Εστιατόριο «Ακρόπολη»), Λαφάρα Στέφανο (Εστιατόριο «Το Χάραμα»), Μεταξά Γιώργο («Τσαγκαράδικο»), Αλατσίδη Χάρη, Λεπτοκαρίδη Θωμά και την pastry chef Μάλλιου Χριστίνα που με τις τεχνικές τους απογείωσαν και ανέδειξαν τα προϊόντα της Ημαθίας.
Επίσης τους chef Βησσαρίωνα Παρθένη και Ανδρέα Λαγό καθώς και την κ. Ελένη Ψυχούλη για την άψογη και υψηλού επιπέδου παρουσίαση της εκδήλωσης Imathia Quality.
(Εστιατόριο «12 Γράδα»), Τσιλιγκερίδη Νίκο (Εστιατόριο «Ακρόπολη»), Λαφάρα Στέφανο (Εστιατόριο «Το Χάραμα»), Μεταξά Γιώργο («Τσαγκαράδικο»), Αλατσίδη Χάρη, Λεπτοκαρίδη Θωμά και την pastry chef Μάλλιου Χριστίνα που με τις τεχνικές τους απογείωσαν και ανέδειξαν τα προϊόντα της Ημαθίας.
Επίσης τους chef Βησσαρίωνα Παρθένη και Ανδρέα Λαγό καθώς και την κ. Ελένη Ψυχούλη για την άψογη και υψηλού επιπέδου παρουσίαση της εκδήλωσης Imathia Quality.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου