Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Ο "Παράλυτος". Γράφει ο, έχων γενέθλια σήμερα, Δημήτρης Κουκούδης!

Ο Δημήτρης Κουκούδης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Βέροια και την Ημαθία. Η έννοια του ΠΟΛΙΤΗ είναι σίγουρα χαραγμένη στην ψυχή του. Το κείμενο που μου απέστειλε οφείλει να το δει με ιδιαίτερη προσοχή ο Κώστας Βοργιαζίδης και να παρέμβει διοικητικά. Περιμένουμε δήμαρχε.


"Δεν χρειάζεται να έχεις το επίπεδο των σπουδών του Νανόπουλου και της Αρβελέρ για να γίνεις επόπτης μιας Δημοτικής Αστυνομίας.
Αλλά χρειάζεται,
οπωσδήποτε , να έχεις το σχετικό επίπεδο καλής και αναμενόμενης συμπεριφοράς . Τέτοιο ώστε να μην θυμώσεις ,όταν ένας δημότης (εγώ δηλαδή) σου λέει τηλεφωνικώς ότι κάποια αυτοκίνητα αποκλείουν την πρόσβαση ΑΜΕΑ στο Δημαρχείο και να ΜΗΝ τον ρωτήσεις με ειρωνικό ύφος : ¨ΓΙΑΤΊ ΕΣΥ ΠΑΡΆΛΥΤΟΣ ΕΊΣΑΙ ????"
Άντε τώρα να κάνεις διάλογο....γιατί αναρωτιέσαι αν σου μιλάει έτσι επειδή είναι αγενής , επειδή είναι αδαής , επειδή είναι ανεκπαίδευτος , επειδή είναι ακατάλληλος , η επειδή νιώθει Σερίφης της πόλης σου ....
Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι την κατά ISO εκπαίδευση των στελεχών των Δήμων την γνωρίζεται φαντάζομαι ,αλλά κι εσείς θα έχετε σιγουρευτεί πλέον ,ότι δεν πιάνει σε όλους το φάρμακο . Πάντως όταν δεν λειτουργεί μια υπηρεσία δεν αλλάζουμε διακόσμηση . Τα στελέχη αλλάζουμε ...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: