Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Πρώτη θέση για δυο Ναουσαίους φοιτητές στον διεθνή διαγωνισμό «Imagine Cup» που διοργανώνει η Μicrosoft με το σχέδιο “Osteomentor” για την οστεοπόρωση!

Σημαντική διάκριση απέσπασε η  ομάδα φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που αποτελείται από δύο   Ναουσαίους στην καταγωγή , τον Ζαφείριο Ν. Μπάμπο και το Γεώργιο Ι. Τσουμαλή, Με την καθοδήγηση του καθηγητή τους Λεόντιου Χατζηλεοντιάδη, κατέκτησαν την πρώτη θέση στους τελικούς
Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας στον διεθνή διαγωνισμό «Imagine Cup» που διοργανώνει η εταιρία Μicrosoft. Προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Seattle των Η.Π.Α. τον ερχόμενο Ιούλιο. Εκεί θα διαγωνιστούν με άλλες  35 ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο.  Το επιστημονικό project με την ονομασία “Osteomentor”  περιλαμβάνει μια καινοτόμα  εφαρμογή, μέθοδο θεραπείας-υποστήριξης και βελτίωσης της ποιότητας της ζωής ασθενών που πάσχουν από Οστεοπόρωση. Τους συγχαίρουμε και ευχόμαστε και καλή επιτυχία στον τελικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου