Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ιωάννα Πέρβου: Τα καλά νέα του Νοσοκομείου Νάουσας

"Στα καλά νέα της ημέρας: το νοσοκομείο Νάουσας καλωσορίζει δυο νέους ειδικούς ιατρούς που εντάσσονται στην οικογένεια του ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα! Τον κ. Κ. Παπαδήμο παιδίατρο που έχει ήδη ενταχθεί στην ομάδα της παιδιατρικής και ως αποτέλεσμα έχουμε τη δυνατότητα πληρέστερης κάλυψης
όλων των περιστατικών τόσο σε επίπεδο εφημέρευσης όσο και εξωτερικών ιατρείων! Από την προηγούμενη εβδομάδα ανέλαβε και ο μαιευτήρας κ. Δ. Κυριακιδης όπου ήδη προχωράμε στην αναμόρφωση του εξωτερικού ιατρείου ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί σε σταθερή εβδομαδιαία βάση όλες τις ενδιαφερόμενες! Τέλος ολοκληρώθηκε ο διορισμός επικουρικού οφθαλμίατρου που αναλαμβάνει καθήκοντα την επόμενη εβδομάδα!
Προς ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού, εκτός από τα παραπάνω, τα εξωτερικά ιατρεία της καρδιολογικής κλινικής λειτουργούν ήδη μια επιπλέον μέρα την εβδομάδα (συνολικά τρεις) ενώ σήμερα ύστερα από απόφαση ΔΣ εγκρίθηκε και η επαναλειτουργία εξωτερικών ιατρείων της παθολογικής κλινικής μια ημέρα εβδομαδιαίως!
Τέλος το νοσοκομείο προχώρησε ήδη στην ενίσχυση του εξοπλισμού του με νέο μηχανισμό που περιλαμβάνει ενδεικτικά απινιδωτή και μόνιτορ ζωτικών οργάνων, ούτως ώστε να παρέχουν οι γιατροί μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες!
Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα παραμένουν πολλά, μερικά από τα οποία φαντάζουν και άλυτα, και δεν εθελοτυφλούμε όμως προχωράμε με μικρά και σταθερά βήματα προς τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας!" Με αυτή της την ανάρτηση η κα. Ιωάννα Πέρβου, διοικήτρια του  Νοσοκομείου Νάουσας, δίνει όντως καλά νέα για τους δημότες της Νάουσας. Ευχή μας για ακόμη...καλύτερα νέα με την στελέχωση της παθολογικής και την προμήθεια αξονικού, αγαπητή Ιωάννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου