Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Η γιορτή της μητέρας στο ΚΑΠΗ Βέροιας

Στην κατάμεστη αίθουσα του κεντρικού ΚΑΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ,  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την γιορτή της ΜΑΝΑΣ.
 Την εκδήλωση άνοιξε η Κα Ειρήνη  Αναγνώστου, σχολική ψυχολόγος και αναπληρώτρια Προϊσταμένη στο ΚΕΔΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ,η οποία  έκανε λόγο για τον δύσκολο και πολλαπλό ρολό της Ελληνίδας  Μάνας.
Μια ευτυχισμένη μητέρα, είναι ότι καλύτερο ως προϋπόθεση για την ευτυχία, λειτουργικότητα και
δύναμη της  οικογένειας και κατ επέκταση   και της κοινωνίας.Η μητέρα που νιώθει την στήριξη, την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό ,αποκτά απεριόριστες  δυνάμεις  προσφοράς.
  Στο τέλος της εκδήλωσης  δόθηκαν στους παρευρισκόμενους αναμνηστικά δωράκια, (χειροποίητες καρφίτσες)από το τμήμα  Εργοθεραπείας  του ΚΑΠΗ.
 Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κος Διαμάντης  Στ.  Πρόεδρος του Ν.Π.ΚΑΠΑ Δημου Βεροιας ,η Κα Λευκοπουλου   Αρτεμις ,προϊσταμένη του  τμήματος Κοιν.Προστασίας  Βεροιας.
 Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά της β τάξης του 2ου δημοτικού .Σχολείου –«Μελετειου» που πλαισίωσαν την γιορτουλα με  ποιήματα υπο την καθοδήγηση της δασκάλας τους κα Παπαδοπούλου Μαρία, τα μέλη της  χορωδίας του ΚΑΠΗ με χοραρχη τον Κο Νικόλαο Σταυρόπουλο που τραγούδησαν   παλιά  αγαπημένα τραγούδια και όλους  εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: