Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ Νάουσας στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για την γενική συνέλευση της ΔΟΕ

Πρώτη δύναμη στις εκλογές των δασκάλων και νηπιαγωγών του δήμου Νάουσας, για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 86η γενική συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, αναδείχθηκε η ΔΑΚ, η οποία σε σύνολο 272 ψηφισάντων εκπαιδευτικών έλαβε 137 ψηφοδέλτια, καταλαμβάνοντας 2 έδρες αντιπροσώπων. Εξελέγησαν ο κ. Σωτήρης Σταμάτης και η κα Αθηνά Κουτσογιάννη. Η παράταξη της ΔΗΣΥ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Π.Ε έλαβε 56 ψηφοδέλτιο και μια έδρα, την οποία καταλαμβάνει η κα. Χριστίνα Γούρκου. Η Συνεργασία Εκπαιδευτικών έλαβε 47 ψήφους και καμία έδρα, όπως επίσης και το ΠΑΜΕ που πήρε 23 ψήφους.

Σε ανακοίνωση της η ΔΑΚΕ/ΠΕ Νάουσας ευχαριστεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες της που τους τίμησαν με την ψήφο τους για την 86η γενική συνέλευση της ΔΟΕ.

"Όλοι οι υποψήφιοι της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Νάουσας στις εκλογές της 23ης Μαΐου 2017 για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 86η Γ.Σ. της ΔΟΕ, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους μας τίμησαν και μας ανέθεσαν ταυτόχρονα να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη τον αγώνα για την υπεράσπιση και ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης.
Συνεχίζουμε δυναμικά και ανυποχώρητα, ενισχυμένοι από την εμπιστοσύνη με την οποία μας οπλίσατε για να δώσουμε στον Έλληνα εκπαιδευτικό τη θέση που πραγματικά του αξίζει μέσα σε μια δημόσια εκπαίδευση αντάξια των αναγκών των  μαθητών μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου