Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

"8 Παιδικές Ζωγραφιές".Ο Κώστας Καλδάρας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μαίρη Δούτση τραγουδούν με τους μαθητές του 8ου νηπιαγωγείου και δημοτικού και 3ου Γυμνασίου Νάουσας

Εκ μέρους του Συλλόγου Τέχνης & Πολιτισμού “Απόστολος Καλδάρας”, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων 8ου Νηπιαγωγείου, 8ου Δημοτικού, 3ου Γυμνασίου Νάουσας και των εκπαιδευτικών των σχολείων, σας προσκαλούμε στην Ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29 Μαΐου στις
18:00μμ στον Πολυχώρο Βέτλανς.
Κατά την συνέντευξη τύπου, θα γίνει παρουσίαση, αλλά και ακρόαση των τραγουδιών του cd με τίτλο “κ μέρους του Συλλόγου Τέχνης & Πολιτισμού “Απόστολος Καλδάρας”, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων 8ου Νηπιαγωγείου, 8ου Δημοτικού, 3ου Γυμνασίου Νάουσας και των εκπαιδευτικών των σχολείων, σας προσκαλούμε στην Ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 29 Μαΐου στις 18:00μμ στον Πολυχώρο Βέτλανς.
Κατά την συνέντευξη τύπου, θα γίνει παρουσίαση, αλλά και ακρόαση των τραγουδιών του cd με τίτλο “8 Παιδικές Ζωγραφιές”.
Μουσική – Στίχοι: Κώστας Καλδάρας (στο τραγούδι “Ευχή” οι στίχοι είναι της Λίνας Βαλσαμίδου) Τραγουδούν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαίρη Δούτση και 40 μαθητές και μαθήτριες των σχολείων.

Η Νάουσα, γίνεται για μια ακόμη φορά πηγή Πολιτισμού και Παιδείας και αποδεικνύει ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, μπορεί να δημιουργεί πραγματικό πολιτισμό με βασικό γνώμονα τα παιδιά.
Η δημιουργία αυτού του καλλιτεχνικού έργου από τα σχολεία μας, όχι μόνο είναι κάτι μοναδικό και πρωτοπόρο, αλλά είναι κι ένα παράδειγμα προς μίμηση, που θα βρει ανταπόκριση και εκτίμηση απ' όλη την Ελλάδα.
Θεωρούμε, ότι η δισκογραφική αυτή προσπάθεια, έχει τις ποιοτικές προδιαγραφές που αρμόζουν σε ένα έργο που αφορά στα παιδιά μας, προέρχεται και απευθύνεται σε αυτά, (αλλά και στους μεγάλους), με την καλλιτεχνική αρτιότητα των συντελεστών και της παραγωγής.
Επειδή όμως ένας δίσκος με τραγούδια δεν περιγράφεται, αλλά ακούγεται, είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα αγαπήσετε τα τραγούδια αυτού του δίσκου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση
Εκ μέρους των συντελεστών
Κώστας Καλδάρας
Μουσικοσυνθέτης

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  69 80 290290 (Κώστας Καλδάρας) / 69 78 788917 (Λίνα Βαλσαμίδου)”.
Μουσική – Στίχοι: Κώστας Καλδάρας (στο τραγούδι “Ευχή” οι στίχοι είναι της Λίνας Βαλσαμίδου) Τραγουδούν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαίρη Δούτση και 40 μαθητές και μαθήτριες των σχολείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου