Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Με τον Ορφέα Ξάνθης την Κυριακή η Νάουσα

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επανήλθε η ομάδα  του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ μετά το ρεπό που δόθηκε για τις γιορτές του Πάσχα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, ελέγχου κυκλοφορίας της μπάλας και τακτική.  Στη διάθεση του προπονητή Βαγγέλη Ντίσιου για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ορφέα Puma Ξάνθης είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του
Κώστα Καπετάνου, ο οποίος απουσιάζει δικαιολογημένα με άδεια.
Τον αγώνα με τον Ορφέα Puma Ξάνθης (Κυριακή 23-4, Δημ. Στάδιο Νάουσας, ώρα έναρξης 16:30), ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Πολυχρόνης Φώτιος (Ε.Π.Σ. Πιερίας) με βοηθούς τους κ.κ. Μηνούδη Ιωάννη και Σαλτσίδη Γιώργο (Ε.Π.Σ. Πιερίας).

Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 5 €
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής στην τιμή των 5 €.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται ΜΟΝΟ από τα καταστήματα: 1) “Πολυχώρος 10 Star Coffee” (πρώην «Παρθενώνας», Καραμπατάκη 2), 2) Καφενείο “Assist”, (Βασ. Φιλίππου 20), 3) Καφέ «Σταυροδρόμι» («Πατσίκα», Ζαφειράκη & Δημ. Βλάχου), 4) Μπουγατσοπωλείο «Άχνη, κανέλα» (Πλατεία Καρατάσου & Στουγιαννάκη).
Καλούνται οι φίλαθλοι της Νάουσας να στηρίξουν την πρωτοβουλία της διοίκησης του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα και τον στόχο της να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου