Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Φαινόμενα αλλαζονείας στην νομαρχική του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Ας ψαχτούν λιγάκι!

Η ερώτηση μου κατά την διάρκεια της έλευσης του γ.γ κ. Συναδινού, ενός εξαιρετικού ανθρώπου που είπε πολλά και σημαντικά για τα κακώς κείμενα στον αθλητισμό των παλιότερων κυβερνήσεων, στη Νάουσα. "Είναι δυνατόν να μην καλείται ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας στην έλευση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ημαθία και αντ΄αυτού να καλούνται υπάλληλοι της
Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας;". Η απάντηση που έλαβα από τους παριστάμενους ότι την επίσκεψη οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή.  Στο ίδιο μήκος κύματος και η ερώτηση των συναδέλφων χθες στη Βέροιας, προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα, για το ατόπημα της μη θεσμικής πρόσκλησης του αντιπεριφερειάρχη σε μια επίσκεψη που αν δεν κάνουμε λάθος αφορά τους πολίτες της Ημαθίας, οι οποίοι με τις ψήφους τους ανέδειξαν τον κ. Καλαϊτζίδη αντιπεριφερειάρχη και όχι τους κομματάρχες και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος."Ένας υπουργός, οποιουδήποτε κόμματος, ένας πρωθυπουργός οποιοδήποτε κόμματος, πρέπει να ξεκινάει την επίσκεψη του από τις τοπικές αρχές. Είναι σεβασμός στον κόσμο και τους πολίτες να επισκέπτεται πρώτα τους εκλεγμένους άρχοντες της περιοχής» απάντησε, ΟΡΘΩΣ, ο περιφερειάρχης. Φανταστείτε δηλαδή να πήγαινε ο Τσιρώνης στην Θεσσαλονίκη και αντί του Τζιτζικώστα να έβλεπε τους...διευθυντές των διευθύνσεων του! Καλό θα είναι να σταματήσουν τα φαινόμενα αλαζονείας στην νομαρχιακή και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον τόπο μας, χωρίς χρώματα και κόμματα. Ας παραδειγματιστούν από το χαμηλό προφίλ του κ. πρωθυπουργού.
Υ.Γ Η φωτογραφία μου είναι από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην ΠΚΜ όπου τον υποδέχθηκε ο κ. περιφερειάρχης και όχι οι...διευθυντές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου