Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Γενική Συνέλευση και εκλογές παραρτήματος της ΕΜΕ Ημαθίας

       
  Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ στη συνεδρίασή της την Κυριακή 26 Μαρτίου αποφάσισε τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Παραρτήματος προκειμένου να πραγματοποιηθούν ο απολογισμός για τη χρονιά  2016 , καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής. H Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί
στη Βέροια την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 10.30 π.μ. στο ισόγειο των γραφείων του Παραρτήματος, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου και στον ίδιο τόπο στις 17.00 μ.μ..
         Η εθελοντική προσφορά και κινητοποίηση μελών μας, η εργατικότητα της Διοικούσας Επιτροπής και η στήριξη της κοινωνίας και των φορέων της, λειτουργώντας αθροιστικά, οδήγησαν το Παράρτημά μας στην παραγωγή σημαντικού έργου τοπικής αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας. Το Παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. είναι από τα πλέον δραστήρια στην Ελλάδα και είναι σημείο αναφοράς για την δράση του και την λειτουργία του.
        Η δύσκολη εποχή για τον τόπο σε συνδυασμό με τα προηγούμενα καθιστούν απαραίτητη τη μαζική παρουσία στην Γενική Συνέλευση, καθώς και την ενασχόληση με τον επιστημονικό μας σύλλογο.
      Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι για τη Διοικούσα Επιτροπή, την Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και την Εφορευτική Επιτροπή μπορούν καταθέσουν αυτοπροσώπως στα γραφεία του Παραρτήματος, είτε με fax, είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathima0@gmail.com,  σχετική αίτηση, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του παραρτήματος (www.emeimathias.gr), μέχρι την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017και ώρα 19.30. Αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής η Διοικούσα Επιτροπή θα προχωρήσει στην ανάδειξη των υποψηφίων και θα συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου