Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

«Κι εσείς για το γιατρό;» Επαναλαμβάνεται τον Μάρτιο η παράσταση της "ΘΕΑτρικής Πινελιάς"!

Η «ΘΕΑτρική πινελιά»  μετά την επιτυχημένη παρουσίαση των παραστάσεών της τον Ιανουάριο και τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας αλλά και από τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, θα βρεθεί και πάλι στη σκηνή, για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να τους παρακολουθήσετε αλλά και για όσους θα θέλατε να τους ξαναδείτε. Πρόκειται για την
κωμωδία «Κι εσείς για το γιατρό;» του ηθοποιού-  συγγραφέα  Θανάση Λιούνη.
Μια σύγχρονη κωμωδία γεμάτη αστείες και ευρηματικές ατάκες  που υπόσχεται αβίαστο γέλιο. Ο συγγραφέας, με «όπλο»  το χιούμορ, καταφέρνει να θίξει διάφορες πτυχές της σημερινής μας κοινωνίας και  με τον αριστοτεχνικά γραμμένο επίλογο του έργου, μας γεμίζει πλούσια συναισθήματα.
Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε , ένας άνεργος  νέος βρίσκει δουλειά λογιστή σε μία ψυχιατρική κλινική. Πρέπει οπωσδήποτε να συναντήσει τον γιατρό σύντομα, για να υπογράψει την πρόσληψή του. Πως θα καταφέρει να παρακάμψει τη σειρά προτεραιότητας ώστε να τον συναντήσει πρώτος  μιας και δεν έχει ραντεβού; Πως θα αντιμετωπίσει την ιδιάζουσας περίπτωσης γραμματέα,  καθώς και τους τρεις ασθενείς του γιατρού, μία ηθοποιό τραγωδίας, μία νευρική δασκάλα και έναν κύριο που θέλει να ξαναπαντρευτεί;  Θα τα καταφέρει;
Οι απαντήσεις στη σκηνή της αίθουσας «ΕΡΙΑ» στη Νάουσα.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι : Νικολέτα Τσέλιου, Αγγελική Αντιφάκου, Σταύρος Εξηντάρας, Ελισάβετ Στόιου και ο Γιάννης Ράπτης.
Για 2 παραστάσεις το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. Ώρα 9:00μμ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο τηλέφωνο 6987378983.
10:22 πμ 22/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: