Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος

Ο Σεβασμιώτατος:

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Ορεστιάδα.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία
Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδος.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Νάουσα και στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου το πρωί θα χοροστατήσει στην πρωινή ακολουθία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αρχαγγέλων στο χωριό Ασώματα.

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Παλατιτσίων.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ατον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Μέση.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην  Α' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κοιμητηρίων Βεροίας.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Βενέδικτος Νεοσκητιώτης από το Άγιο Όρος.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 5 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Δοξολογία επί τη ενάρξη της Επαναστάσεως του 1822 στην πόλη της Νάουσας.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Βενέδικτος Νεοσκητιώτης από το Άγιο Όρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: