Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι παλινωδιες της αντιδημαρχίας πολιτισμού, για τον χώρο και τον....χρόνο της θεατρικής παράστασης "Και εσείς για τον γιατρό;"

«Λόγω λάθους στον προγραμματισμό του Γραφείου Πολιτισμού του Δήμου, μας άλλαξαν χώρο και μέρες για τις παραστάσεις μας χωρίς να ευθυνόμαστε εμείς. Σας στέλνω νέο δελτίο τύπου. Πρόκειται να παίξουμε στο Δημοτικό Θέατρο και όχι στα Ερια, την Κυριακή 5 και την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017. Ευχαριστώ και πάλι για όλα και για την κατανόησή σας»


«Χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός, δυστυχώς μας δίνουν το Θέατρο μόνο για μία παράσταση την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. Στο Δημοτικό θέατρο Νάουσας. Η ευθύνη δεν είναι δική μας αλλά από ότι φαίνεται δεν λειτουργούν όλα όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα εμείς να είμαστε οι θιγμένοι και να πρέπει να απολογούμαστε σε εσάς που κάνετε ένα τόσο σοβαρό έργο στην ενημέρωση. Ευχαριστούμε για όλα.  Παρόλα αυτά εγώ σας στέλνω το σωστό και τελικό δελτίο τύπου για την επόμενη φορά καθώς και την αφίσα. Ζητούμε συγνώμη και κατανόηση"

Αυτά τα δυο δελτία λάβαμε σήμερα από τους συντελεστές της ομάδας "ΘΕΑτρική πινελιά" αναφορικά με τις παραστάσεις  που θα έδιναν την επόμενη βδομάδα στον πολυχώρο της ΕΡΙΑ, οι
οποίες μεταφέρθηκαν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και μάλιστα για μια μόνο μέρα, την Κυριακή 5 Μαρτίου. Αλήθεια που οφείλονται αυτές οι παλινωδίες, την στιγμή που η αντιδημαρχία πολιτισμού είχε δηλώσει ένα μήνα πριν στον πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχη Νάουσας, ότι, λόγω του προγραμματισμού της, δεν μπορούσε να παραχωρήσει χώρο για συναυλία μιας γαλλικής μπάντας;  Ποιος είναι ο λόγος κύριε αντιδήμαρχε, αγαπητέ Δημήτρη;


Η «ΘΕΑτρική πινελιά»  μετά την επιτυχημένη παρουσίαση των παραστάσεών της τον Ιανουάριο και τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας αλλά και από τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, θα βρεθεί και πάλι στη σκηνή για μία ακόμα παράσταση, για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να τους παρακολουθήσετε αλλά και για όσους θα θέλατε να τους ξαναδείτε. Πρόκειται για την κωμωδία «Κι εσείς για το γιατρό;» του ηθοποιού-  συγγραφέα  Θανάση Λιούνη. 
Μια σύγχρονη κωμωδία γεμάτη αστείες και ευρηματικές ατάκες  που υπόσχεται αβίαστο γέλιο. Ο συγγραφέας, με «όπλο»  το χιούμορ, καταφέρνει να θίξει διάφορες πτυχές της σημερινής μας κοινωνίας και  με τον αριστοτεχνικά γραμμένο επίλογο του έργου, μας γεμίζει πλούσια συναισθήματα.
Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε , ένας άνεργος  νέος βρίσκει δουλειά λογιστή σε μία ψυχιατρική κλινική. Πρέπει οπωσδήποτε να συναντήσει τον γιατρό σύντομα, για να υπογράψει την πρόσληψή του. Πως θα καταφέρει να παρακάμψει τη σειρά προτεραιότητας ώστε να τον συναντήσει πρώτος  μιας και δεν έχει ραντεβού; Πως θα αντιμετωπίσει την ιδιάζουσας περίπτωσης γραμματέα,  καθώς και τους τρεις ασθενείς του γιατρού, μία ηθοποιό τραγωδίας, μία νευρική δασκάλα και έναν κύριο που θέλει να ξαναπαντρευτεί;  Θα τα καταφέρει;
Οι απαντήσεις αυτή τη φορά στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας. 
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι : Νικολέτα Τσέλιου, Αγγελική Αντιφάκου, Σταύρος Εξηντάρας, Ελισάβετ Στόιου και ο Γιάννης Ράπτης.
Μία παράσταση την Κυριακή 5 Μαρτίου . Ώρα 9:00μμ. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο τηλέφωνο 6987378983.

Δεν υπάρχουν σχόλια: