Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

"Τι θεωρώ σωστό". Γράφει ο Δημήτρης Γαλουτζής

Όταν οι φίλοι ,οι εταίροι , σε στριμώχνουν στην γωνιά επιβάλλοντας όρους και κανόνες δυσβάσταχτους και αποδεδειγμένα αντιλαϊκούς . Τότε δεν έχει απομένει τίποτε που να δείχνει ότι δεν εχεις πόλεμο και μάλιστα με όπλα που δεν μπορείς να αντισταθείς .

 Οι Ευρωπαίοι και δη οι Γερμανοί έχουν αποδείξει ότι είναι εχθρικοί . Έχουν επιβάλει δια
της βίας αφαιρώντας και προσθέτοντας δικτατορικά κυβερνήσεις με προσχήματα και διλήμματα δήθεν για βιώσιμο χρέος ,θεωρώντας τους Έλληνες πολίτες ,ηλίθιους ,αγράμματους και φοβισμένους .

Δυστυχώς δεν έχουμε πολιτικούς με πυγμή και θάρρος . Είναι όλοι τους ανάξιοι άβουλοι και φοβισμένοι , επιρρεπείς σε κάθε πρόσταγμα από τα Ευρωπαϊκά κέντρα όπου βασιλεύει οι αλητεία των τραπεζών και της πλουτοκρατίας .

Ο λαός υπηρέτησε και θυσίασε τη ζωή του με παραδειγματικό τρόπο στην αρχαία αλλά και την σύγχρονη ιστορία του . Οι ηρωικοί ηγέτες του ήταν πάντα μπροστά στη μάχη . Έτσι λοιπόν είναι αναγκαίο να βρούμε ηγέτες που να είναι αντάξιοι των περιστάσεων ,να προτάξουν τα στήθη τους μπροστά για τις πανανθρώπινες αξίες και να εκδιώξουν τους τυράννους και τα κοράκια σ’ αυτόν τον οικονομικό πόλεμο για τα συμφέροντα του λαού ,διατηρώντας τις αξίες και την οικονομική ευμάρεια μας.

Όλα τα πιο πάνω συγκλίνουν στο να πάρουν την απόφαση εδώ και τώρα να εγκαταλείψουμε το πλαστό ευρώ ,που έτσι και αλλιώς θα καταρρεύσει , να κάνουμε το ηρωικό Grexit  και να αρχίσουμε από την αρχή . Όπως έχουμε κάνει υπερήφανα άλλες πέντε φορές στην οικονομική μας ιστορία .

Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οι κακουχίες είχαν όνειρα που πραγματοποιήθηκαν έστω με αργό ρυθμό φτάνοντας μέχρι το 2010 . Ζούμε περίπου τον ίδιο σκηνικό σήμερα της δεκαετίας του 40 ,με την διαφορά ότι οι κακουχίες του λαού δεν έχουν ελπίδα ούτε όνειρα μέχρι και 99 χρόνια διότι τα καθάρματα έχουν υποθηκεύσει τον εθνικό μας πλούτο .

Είναι ώρα λοιπόν να κατανοήσουμε ότι τα δουλικά που μας κυβερνούν είναι ανίκανα και φοβισμένα για τους γνωστούς ποταπούς λόγους των μικροσυμφερόντων, (της βουλευτικής αποζημίωσης και τους μικροεναγκαλισμούς για μικροπρομήθειες), ενώ προεκλογικά έκαναν τους Λεωνίδες ,υφάρπαξαν την ψήφο προσποιούμενοι τους σκληρούς διαπραγματευτές . Δηλαδή διαπραγματεύονται έναντι της ελευθερίας της αξιοπρέπειας του λαού, με αντάλλαγμα να παραμείνουν στην καρέκλα τους . Όχι φυσικά της εξουσίας γιατί για να εξουσιάζεις πρέπει να είσαι αποδεκτός και ηγέτης .

Είναι καιρός λοιπόν τώρα ασχέτως της οικονομικής ζημιάς που έχουμε υποστεί από όλα τα μικρόβια της πολιτικής ζωής της χώρας να κατανοήσουμε ότι η μόνη λύση είναι να φύγουμε από την αγκαλιά των τυράννων δανειστών και να κάνουμε την ηρωική έξοδο .

Θα τα καταφέρουμε διότι ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή ,αρκεί να μην λερωθεί και χάσει την αξιοπρέπεια και την ηθική του.

Χωρίς δυσβάστακτους φόρους κτίσαμε μια γκρεμισμένη Ελλάδα μετά τον πόλεμο και τον αδελφοκτόνο εμφύλιο  .

Χωρίς ΕΝΦΙΑ κτίσαμε τα βομβαρδισμένα σπίτια μας .

Χωρίς τρόικες και γερμανική Ευρώπη αναπτύξαμε την Ναυτιλία ,την αγροτική παραγωγή την βιομηχανία ,τις εξαγωγές την τουριστική μηχανή κ.α. έτσι έγιναν οι Έλληνες αξιοπρεπείς  .

Τώρα με τις πολιτικές και τις λεηλασίες της ψευτοευρωπαϊκής αλληλεγγύης , μας ποδοπάτησαν ,μας πίνουν το αίμα, μας λοιδορούν, μας απειλούν και οι ψευτοηγέτες μας σκύβουν το κεφάλι προσκυνώντας τον κατακτητή.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να σοβαρευτεί το σαραντάχρονο που μας κυβερνά να ζητήσει συγνώμη και να πραγματοποιήσει την ηρωική έξοδο όπως ακριβώς μας είχε υποσχεθεί πριν τις 25/01/2015.



Γαλουτζής Δημήτρης

Κάτοικος Γιαννακοχωρίου    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου