Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Η εκδήλωση στη Βέροια με προσκεκλημένη την Έλενα Ράπτη

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ευχαριστεί θερμά την Τοπική Οργάνωση Βεροίας της Ν. Δημοκρατίας για την διοργάνωση της εκδήλωσης κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, που έγινε στην «Ελιά», την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου με ομιλήτρια τη διακεκριμένη Βουλευτή κ. Έλενα Ράπτη, συντονίστρια της καμπάνιας «Ένα στα πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Με την εκδήλωση αυτή η Τ.Ο. και όλοι οι συντελεστές της, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη
Παπαγεωργίου και το μέλος κ. Αθανασία Γιαμουστάρη, έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να γνωρίσει τις εφιαλτικές διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα και να μάθουν, ιδιαίτερα οι γονείς, τρόπους προφύλαξης των παιδιών τους και αντιμετώπισης  των συνεπειών.
Επί πλέον, η Τ.Ο. της Ν. Δημοκρατίας είχε την ευγένεια και τη γενναιοδωρία να αφιερώσει τα έσοδα της εκδήλωσης υπέρ των λειτουργικών αναγκών των Σπιτιών μας.
Η κυρία Ράπτη, φρόντισε με έναν καταληπτό και άμεσα τρόπο να καταστήσει γνωστούς όλους τους παράγοντες του ζητήματος και να διαδώσει την καμπάνια, διανέμοντας ένα πολύ χρήσιμο υλικό. Στην συνεργασία που ακολούθησε με τους διοικούντες και τα επαγγελματικά στελέχη της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, η κ. Ράπτη ενημερώθηκε για τη ζωή και τη δράση του Οργανισμού, για τις μεθόδους και τα αποτελέσματα στο έργο της αντιμετώπισης της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός, ως προς την ολοκλήρωση των υποδομών, το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας, την οικονομική του βιωσιμότητα  κλπ.
Ευχαριστούμε την κυρία Έλενα Ράπτη, για τη δεκτικότητα, το ενδιαφέρον και την αγάπη που έδειξε για τον Οργανισμό μας και το έργο του και κυρίως για τη διάθεσή της να συνεργαστούμε στο άμεσο μέλλον σε όλα τα επίπεδα που συνιστούν τον μεγάλο κοινωνικό τομέα της προστασίας και φροντίδας παιδιών σε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου