Την τιμητική τους έχουν αυτή την εποχή δεκάδες "καζάνια" στην Ημαθία, τα οποία βράζουν τσίπουρο.Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ενώ τις περασμένες δεκαετίες το τσίπουρο με γλυκάνισο ήταν ο ...βασιλιάς των καζανιών τα
τελευταία χρόνια έρχεται ισόπαλο με την γράπα. Πάντως όπως και αν το προτιμάτε η εμπειρία του καζανιού με το παράλληλο ψήσιμο κρεάτων και η καλή παρέα είναι ανεκτίμητη και σταθερό σημείο αναφοράς για τους Ημαθιώτες!
τελευταία χρόνια έρχεται ισόπαλο με την γράπα. Πάντως όπως και αν το προτιμάτε η εμπειρία του καζανιού με το παράλληλο ψήσιμο κρεάτων και η καλή παρέα είναι ανεκτίμητη και σταθερό σημείο αναφοράς για τους Ημαθιώτες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου