Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Απόλυτη επιτυχία και στην πληρότητα των ξενοδοχείων της Νάουσας από τη διενέργεια του Vermio Soccer Festival!

Ολοκληρώθηκε η 4η και τελευταία περίοδος του παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου Vermio Soccer Festival, που πραγματοποιείται στην περιοχή των 3-5 Πηγαδιών & της Κουτσούφλιανης.
Η διοργάνωση έλαβε μέρος καθ' όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου, στις ημερομηνίες 3-5/6, 10-12/6, 18-20/6 & 23-26/6, με συμμετοχές ακαδημιών από όλη την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην περίοδο 23-26/6, εκτός από τις ακαδημίες της Β. Ελλάδας, μας τίμησαν ακαδημίες από το
Michigan της Αμερικής, από την Κύπρο, αλλά και από την Άνδρο, την Λευκάδα, την Κομοτηνή, την Καβάλα κ.α. Η ευγενής άμιλλα, η απαράμιλλη θέληση των παιδιών για αθλητισμό και η επαφή τους με την φύση, ήταν τα στοιχεία που επικράτησαν σε όλες τις περιόδους. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν και σε άλλες δραστηριότητες στη φύση όπως τοξοβολία, human football, ποδήλατα βουνού, yoga, ενώ κάθε Κυριακή λειτουργούσε και ο εναέριος αναβατήρας του χιονοδρομικού για βόλτα στην κορυφή του βουνού.
Ιδιαίτερη σημασία έχει και η τουριστική ανάπτυξη που προέκυψε στην περιοχή από αυτήν την διοργάνωση, καθώς όλα τα ξενοδοχεία Πηγαδιών και Κουτσούφλιανης είχαν 100% πληρότητα σε όλα τα τριήμερα του Ιουνίου, ενώ την τελευταία περίοδο από 23-26/6 σημειώθηκε 100% πληρότητα και σε όλα τα ξενοδοχεία της Νάουσας αλλά και της γύρω περιοχής που φιλοξενούσαν τους γονείς των μικρών αθλητών από Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική. Και όλα αυτά σε μια εποχή κατά τα άλλα νεκρή για την περιοχή, που όπως όμως αποδείχθηκε μπορεί να υποστηρίξει και άλλες δραστηριότητες και διοργανώσεις, πέραν των χειμερινών, με εξίσου μεγάλη επιτυχία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλες τις ομάδες που στήριξαν την διοργάνωση, στον Δήμο Νάουσας που αγκάλιασε και υποστήριξε την διεξαγωγή, στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων που συνεργάστηκαν άψογα, στους κατοίκους και εμπόρους της πόλης που ανέδειξαν την φιλοξενία μας, αλλά και στους διοργανωτές που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με τόσο μεγάλη επιτυχία.
Οι ακαδημίες που συμμετείχαν σε όλες τις περιόδους είναι:
Αγροτικός Αστέρας, Art Soccer School, Αίας Ευόσμου, Arsenal Soccer School Naousa, Απόλλων Καλαμαριάς, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, Academica, Ατρόμητος Τριαδίου, Αριστοτέλης Νάουσας, Αστέρας Ραιδεστού, Ακαδημία Σαϊτιώτη-Μυλωνά, Αριστοτέλης Καλαμαριάς, Απόλλων Καβάλας, Anorthosis FC (CY), Άνδρος Football Academy, APOEL FC (CY), Athienou 1619 (CY), Εδεσσαϊκός, Εθνικός Ευόσμου, Enjoy Sports Club,  Ερμής Ευόσμου, Joga Bonito, Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης, Ηρακλής Καβάλας, ΗΡΑΚΛΗΣ FC, Λύκοι FC, Michigan Soccer Academy (USA), Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου, ΠΑΟΚ FC, ΠΑΣ Φλώρινα, Πρωταθλητές Πεύκων, Π.Ο. Μαλακοπής, ΠΑΟΝΕ, ΠΑΟΚ Διάπλασης, Πανθρακικός, Πανλευκάδιος, ΦΑΣ Νάουσα.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου