Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

51χρονη βεβήλωσε την εκκλησία του Προδρόμου στη Νάουσα! Επανειλημμένες φθορές από την ίδια, ακόμη και στο νεκροταφείο της πόλης!

Εικόνες, τον Τίμιο Σταυρό και ό,τι άλλο υπήρχε ξήλωσε σε κατάσταση αμόκ 51χρονη από τη Νάουσα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην ιστορική εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου, και μετά τα μετέφερε σε κοντινό κάδο ανακύκλωσης. Η δράστης αποκαλύφθηκε από την κάμερα της εκκλησίας, συνελήφθη από την αστυνομία, ωστόσο δεν κρατήθηκε, αφού κανείς δεν κινήθηκε ποινικά εναντίον της. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί εναντίον της από την εκκλησιαστική επιτροπή της ενορίας του Αγίου Μηνά, όπου υπάγεται ο Πρόδρομος. Η εν λόγω γυναίκα
αντιμετωπίζει προφανέστατα προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ στο παρελθόν έκλεψε τον επιτάφιο του Προδρόμου, ο οποίος δεν βρέθηκε ποτέ, ενώ βεβήλωσε ακόμη και τάφους στο κοιμητήριο της πόλης, σπάζοντας μάλιστα τον σταυρό κεκοιμημένου βρέφους, με αποτέλεσμα να υπάρξει απίστευτη αναστάτωση στους γονείς του μωρού! Καλό θα είναι οι εισαγγελικές αρχές να διατάξουν τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρικό ίδρυμα, γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική! Μήνυση κατά της 51χρονης θα καταθέσουν και άλλες εκκλησιαστικές επιτροπές από τις ενορίες της Νάουσας, όπου η εν λόγω αποτελεί "φόβο και τρόμο" παίρνοντας  και πετώντας εικόνες και άλλα εκκλησιαστικά αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου