Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Master chef του λουκουμά ο Αποστόλης Γκαντίρης, μάγεψε με την τεχνική του τις κυρίες του συσσιτίου της Νάουσας!


Ο Αποστόλης Γκαντίρης, όπως ξαναγράψαμε, είναι ένας μεγάλος τεχνίτης στην παρασκευή παραδοσιακών λουκουμάδων. Την τέχνη την έμαθε, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου στις κυρίες του συσσιτίου της Νάουσας, αλλά και στις δυο φίλες των "Έπεα" που ήρθαν κοντά για να δουν και να γευτούν τους λουκουμάδες του, από ένα Κωνσταντινοπουλίτη μάστορα, στο κατάστημα που διατηρούσε την δεκαετία του 80 στην Καβάλα. Πραγματικός master chef του λουκουμά λοιπόν  ο Απόστολος, ενώ την τέχνη του φαίνεται ότι θα την συνεχίσει ο γιος του Θανάσης! Πέραν από τα μυστικά της συνταγής των αφράτων και ξεροψημένων λουκουμάδων του, που είδαν οι κυρίες που διακονούν καθημερινά τα μαγειρεία του συσσιτίου ( εκτενές αφιέρωμα στην
μεγάλη ανακούφιση που προσφέρει η Μητρόπολη με τους 25 περίπου εθελοντές, με μπροστάρη τον κ. Βασίλη Κολοβό θα κάνουμε σε άλλο ρεπορτάζ μας), πατέρας και γιος ετοίμασαν πολλούς λουκουμάδες, ενώ δεν ξέχασαν και τον Μητροπολίτη μας και ειδικά τον Πατέρα Γεράσιμο του γραφείου τύπου, στον οποίο εστάλη ένα ταψί με νόστιμους, ελαφρά σιροπιαστούς λουκουμάδες!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου