Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Το παρασκήνιο των εκρηκτικών διαλόγων στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ημαθίας: "Να πεις στον κουμπάρο σου να καταργήσει το χαράτσι"!

Εκρηκτικοί ήταν οι διάλογοι στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, εν όψει των διεργασιών για το επικείμενο συνέδριο της ΝΔ, στο οποίο συμμετείχαν ο περιφερειάρχης της ΝΔ κ. Κορώνας, το μέλος της ΚΕ κ. Ζιώγας και φυσικά τα μέλη της ΝΟΔΕ. Η πρόσφατη επίθεση του Κώστα Ζιώγα  στους κυβερνητικούς βουλευτές της ΝΔ της Ημαθίας, για τη συνέχιση του "χαρατσιού" της ΔΕΗ, προκάλεσε, απ΄ ότι μάθαμε, την μήνη των μελών της ΝΟΔΕ, τα οποία κατηγόρησαν ουσιαστικά τον κ. Ζιώγα ότι τα λέει στη νύφη (βλέπε βουλευτές) και όχι στην...
πεθερά ( βλέπε Σαμαράς)! "Υπάρχουν θεσμοθετημένα όργανα στη ΝΔ στα οποία θα μπορούσε ο κ. Ζιώγας να εκφράσει τις διαφωνίες του και όχι αυτός των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Δεν μπορεί να φταίει κανένας βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία, ούτε η ΝΟΔΕ γιατί δεν κατάργησε το χαράτσι ο Σαμαράς. Τις θέσεις αυτές να τις εκφράσει ο κ. Ζιώγας στον...κουμπάρο του" ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν στην συνεδρίαση! Επί της ουσίας πάντως η 360 μοιρών πιρουέτα του κ. Σαμαρά από τις αντιμνημονιακές του θέσεις, όταν εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ το Νοέμβριο του 2010, μέχρι τη σημερινή άκρα υποτελή πολιτική του σε Τρόικα και Μέρκελ, σίγουρα δεν δικαιώνουν ούτε τον κουμπάρο και πολιτικό του φίλο κ. Ζιώγα, ούτε φυσικά και τους χιλιάδες νεοδημοκράτες της Ημαθίας, που τον στήριξαν στην εκλογή του, τόσο στην προεδρία, όσο και στην πρωθυπουργία. Μάλλον λοιπόν ο καλός μας φίλος Κώστας Ζιώγας πρέπει να εφαρμόζει την παροιμία "βαράμε το σαμάρι, αντί του... γαϊδάρου"!



2 σχόλια:

  1. Πιρουέτα ή στροφή 360 μοιρών, σημαίνει ότι από το σημείο που βρίσκομαι, κάνω μία πλήρη περιστροφή και επανέρχομαι στο σημείο που βρισκόμουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μην ήμουν καλός στα μαθηματικά, αλλά απλές πράξεις της..καταφέρνω καλέ μου φίλε. Επιμένω ότι η κωλοτούμπα του κ. Σαμαρά είναι 360 μοιρών. Η προσγείωση του είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρισκόταν τον Νοέμβριο του 2010 και ετοιμαζόταν, με την βοήθεια των φίλων του από το... Χάρβαρντ να αναλάβει την πρωθυπουργία της καθημαγμένης από τον ΓΑΠ χώρας μας. Κοινώς μας τάισε μπόλικο ...τυρί ο πρόεδρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή