Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Αχιλλέας Υφαντίδης προς Καραμπατζό:¨ Δεν αξιοποιείτε ευρωπαϊκά προγράμματα.Προεκλογικά εξαγγείλατε γραφείο στις Βρυξέλλες"

Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα , το οποίο αφορά την απευθείας ενημέρωση των δήμων για τα προγράμματα που τρέχουν στην ΕΕ και την προεκλογική εξαγγελία του κ. Καραμπατζού για τη δημιουργία γραφείου στις Βρυξέλλες, ώστε να υπάρχει άμεση πληροφόρηση και ροή των προγραμμάτων θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τον δήμο της Νάουσας, έθιξε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δημ. σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, κ. Αχιλλέας Υφαντίδης. "Κάποτε συζητούσατε να δημιουργήσετε ως δήμαρχος στις Βρυξέλλες για τα
 ευρωπαϊκά προγράμματα. Υπάρχουν εντεταλμένοι υπάλληλοι και δεν τους αξιοποιείτε. Γνωρίζετε κύριε δήμαρχε ότι υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία αφορά την θεσμοθέτηση χορήγησης σήματος για δυο δήμους κάθε κράτος, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα προσφέρει στην ανάδειξη του ευρωπαϊκού πολιτισμού; Ξέρετε πόσα θα ήταν τα οφέλη για τη Νάουσα, αν κατόρθωνε να εξασφαλίσει ένα τέτοιο σήμα;" ρώτησε τον κ. Καραμπατζό, ο Αχιλλέας. "Δεν έχουμε συνεργάτες" του απάντησε ο κ. Καραμπατζός. Τα συμπεράσματα δικά σας φυσικά!!! Εμείς περιμένουμε πάντως από τον Αχιλλέα ,να μας περιγράψει  αυτή την αξιόλογη διαπίστευση, η οποία θα απογείωνε το τουριστικό ρεύμα προς τη Νάουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου