Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δημήτρης Γκαμάνης: «Περιοδεύων θίασος η προσωρινή διοικούσα επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ημαθίας»



Αν και η κρίση στους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Ημαθία δεν περίμενε την αντίστοιχη στα κεντρικά του κόμματος για να γιγαντωθεί, ωστόσο τα συμβαίνοντα τις τελευταίες...
μέρες στο κόμμα επαναφέρουν στην επικαιρότητα το ημαθιώτικο πρόβλημα, αναφορικά με τη συντονιστική επιτροπή και τις σχέσεις των μελών και κάποιων πολιτευτών με τον βουλευτή Κώστα Γιοβανόπουλο.
Με αφορμή την κάθαρση που επιχειρεί ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στο κίνημα «από τα αποστήματα που προέκυψαν και ελπίζουμε να καταφέρουμε να λύσουμε και το τοπικό μας πρόβλημα», ο Δημήτρης Γεωρ. Γκαμάνης, υπογράφων ως
Γραμματέας Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Ημαθίας, τονίζει σε επιστολή του ότι η συντονιστική που έχει οριστεί από τον πρόεδρο τον Ιούνιο του 2012 (μας στέλνει και το σχετικό έγγραφο) είναι η μοναδική επίσημη στην Ημαθία, ενώ η έτερη που ανακοινώθηκε προ μηνός δεν έχει κανένα θεσμικό και νόμιμο δικαίωμα εκπροσώπησης του κινήματος.
Ο κ. Γκαμάνης αναφέρει:
«Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί ένας περιοδεύων θίασος με το όνομα  προσωρινή διοικούσα επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Ν. Ημαθίας, με τις ευλογιές του Βουλευτή μας Κ. Γιοβανόπουλου μιας και τα άτομα που την απαρτίζουν είναι υπάλληλοι και υποστηρικτές του και βλέπουμε να σας γνωστοποιούν ανακοινώσεις δράσεις και θεματολογίες γύρω από το κίνημα. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι ένα ακόμα παρακλάδι της διαμάχης της συντονιστικής μας με τον Βουλευτή Κ. Γιοβανόπουλο. Θέλουμε να τονίσουμε πως οι συγκεκριμένοι κύριοι και κυρίες που την απαρτίζουν δεν έχουν κανένα θεσμικό και νόμιμο δικαίωμα εκπροσώπησης του κινήματος, οπότε και οι απόψεις τους δεν είναι οι επίσημες απόψεις του κινήματος.
Η συντονιστική επιτροπή είναι η ίδια που είχε οριστεί από την αρχή και μέχρι να παραιτηθεί η να απαλλαχτεί από τα αρμόδια όργανα του κινήματος είναι υπεύθυνη για όλες τις διαδικασίες, ανακοινώσεις και δελτία τύπου που αφορούν το Νομό. Οποιαδήποτε άλλη ανάρτησή σας από τους συγκεκριμένους κυρίους και κυρίες που ονομάζονται διοικούσα επιτροπή θα κατακρίνετε δημόσια και παρακαλούμε να μην ξαναδημοσιευτούν χωρίς την έγκριση μας.»
Ο κ. Γκαμάνης κλείνει την επιστολή του λέγοντας ότι «τα γραφεία τα οποία στεγάζονται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι τα επίσημα γραφεία της Νομαρχιακής, αλλά μάλλον το πολιτικό γραφείο του Κ. Γιοβανόπουλου. Το αναφέρουμε προς ενημέρωση των φίλων του κινήματος για να μην εξαπατηθούν…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου