Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας …θησαυρός θα μας σώσει!!! Νέο «Ελντοράντο» χρυσού αξίας 50 δις ευρώ αναζητούν στα «Τρία Πηγάδια» επίδοξοι Ναουσαίοι και μη ….Ιντιάνα Τζόουνς!!!


 Ένα  εβραϊκό θησαυρό  της κατοχής( του Μέρντεν;;;)  αποτελούμενο από  πλάκες χρυσού, λίρες και κοσμήματα ,τον οποίο υπολογίζουν στα….50 δις ευρώ ξεκινούν να αναζητούν από αύριο, Δευτέρα 3η Σεπτεμβρίου ,το πρωί 3 επίδοξοι Ναουσαίοι …Ιντιάνα Τζόουνς με 2 συνεταίρους τους από άλλη περιοχή. Ο θησαυρός, τον οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τον έχουν φωτογραφίσει (!!!) κιόλας, βρίσκεται πάνω από το ξενοδοχείο των «3-5 Πηγαδιών» και ήδη οι προετοιμασίες των χρυσοθήρων μας είναι πυρετώδεις. Οι εκσκαφείς επί ποδός …πολέμου ( ή καλύτερα ανασκαφής)  ετοιμάζονται να βρουν την είσοδο της σπηλιάς  (στα 9 μέτρα βάθος περίπου), ενώ από αύριο θα βρίσκεται στο χώρο της ανασκαφής συνεργείο της κτηματικής υπηρεσίας, του δασαρχείου, της ΕΛ.ΑΣ και φυσικά του δήμου Νάουσας, ο οποίο είναι και ο ιδιοκτήτης του χώρου και θα πάρει το 50% της αξίας του θησαυρού (αν ανευρεθεί ο Καραμπατζός θα είναι δήμαρχος μέχρι τα….
100 του!!).  Η Νάουσα παρακαλάει λοιπόν να γίνει το όνειρο των χρυσοθήρων μας πραγματικότητα και να φάμε όλοι από τούδε και στο εξής με χρυσά …κουτάλια, αφού τα 25 δημοτικά δισεκατομμύρια ευρώ είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για τον κάθε κάτοικο της δημοτικής ενότητας Νάουσας.  Το πρόβλημα όμως έγκειται στο ότι μόλις βρεθούν οι εκατοντάδες τόνοι χρυσού , που όπως είπαμε τους έχουν ήδη φωτογραφήσει οι χρυσοθήρες μας, θα μεταφερθούν στα  κρατικά θησαυροφυλάκια για καταμέτρηση και εκτίμηση. Λέτε να του μπει καμιά ιδέα του Στουρνάρα και βάλει στα ισοδύναμα μέτρα τον θησαυρό μας;;; Ας ελπίσουμε όχι. Τα «Έπεα» πάντως εύχονται στους καλούς μας φίλους Ναουσαίους χρυσοθήρες καλή επιτυχία στην αναζήτηση, αν και αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Το ίδιο ταξίδι μάλιστα διενέργησαν για ένα 15ημερο και άλλοι επίδοξοι …Κορτέζ στην Κουτσούφλιανη, κάνοντας «κρανίου τόπου» μια μεγάλη έκταση στην είσοδο του χωριού. Φυσικά ( και ) εκεί ο θησαυρός αποδείχθηκε…. άνθρακας ( κάτι σαν τις προεκλογικές κυβερνητικές υποσχέσεις )!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου