Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η υποψήφια βουλευτής Σταυρούλα Γιαννούτσου για τους συνυποψήφιους: «Μας ενώνει ο κοινός αγώνας»


Τόπος συνάντησης υποψηφίων αναδείχθηκε το Σάββατο η πόλη της Νάουσας.
Από το πρωί ήταν εκεί η Σταυρούλα Γιαννούτσου η οποία επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και στη συνέχεια καφέ της πόλης, συνομιλώντας με κόσμο. Εκεί συναντήθηκε με τους συνυποψήφιους της στο ψηφοδέλτιο της...
Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο και Ζήση Πατσίκα, αλλά και την υποψήφια με του «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μαρία Αλδάκου.
Οι συναντήσεις έγιναν όχι απλά σε εγκάρδιο κλίμα, αλλά κάθισαν όλοι μαζί, με άλλους φίλους για κουβεντούλα, με θέμα – τι άλλο; - την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.
Το ίδιο εγκάρδιο ήταν το κλίμα προγενέστερων συναντήσεων και με τους Λάζαρο Τσαβδαρίδη, Γεωργία Μπατσαρά και  Χρήστο Μάμαλη.
«Θα ήθελα να τονίσω το άριστο κλίμα που υπάρχει μεταξύ των συνυποψηφίων», τόνισε η Σταυρούλα Γιαννούτσου. «Με τους συνυποψήφιούς μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είμαστε φίλοι και αγωνιζόμαστε για έναν σκοπό. Τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την απαρχή μιας νέας περιόδου για τον τόπο μας, με άλλες προοπτικές…
Τιμώ και σέβομαι όλους τους συνυποψήφιους μου. Ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή, γράφει τη δική του ιστορία.
Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι το ότι, αν και μικρότερη του ψηφοδελτίου, με αντιμετωπίζουν με σεβασμό και τους ευχαριστώ γι’ αυτό»
Ανάλογο ήταν και το κλίμα στη συνάντηση με την κ. Αλδάκου.
«Με την κ. Αλδάκου μας συνδέει μια σχέση αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού. Το ίδιο ισχύει και για τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων.
Κανείς δε διεκδικεί το αλάθητο, ούτε την αποκλειστικότητα στην επίλυση των προβλημάτων.
Ο καθένας κάνει τον αγώνα του από διαφορετικό κομματικό μετερίζι, αλλά πιστεύω ότι μας ενώνει όλους ένας κοινός στόχος: Να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί για την Ημαθία και τον τόπο!!!»


Σταυρούλα Γιαννούτσου: Ευχαριστώ τη Νάουσα για την εγκαρδιότητα που με δέχτηκε
Στη Νάουσα η Σταυρούλα Γιαννούτσου είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με παράγοντες της αυτοδιοίκησης, αλλά και ανθρώπους με ιδιαίτερη συμμετοχή στα κοινά.
Μεταξύ αυτών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό, με τον οποίο είχε σύντομη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν οι απόψεις που ανταλλάχθηκαν στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο παιδαγωγός-συγγραφέας, Μανώλης Βαλσαμίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Γώγος, οι πρώην Νομαρχιακοί σύμβουλοι Γιώργος Μουμτζίδης και Τάσος Καπετανόπουλος και άλλοι τοπικοί παράγοντες.
«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Νάουσας για τη θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν… Άνθρωποι άγνωστοι μέχρι χθες, με συγκίνησαν με την εγκαρδιότητά τους.
Και στη Νάουσα αναδείχθηκε η τεράστια αντίφαση που υπάρχει ανάμεσα στην υφιστάμενη κατάσταση και στον δημιουργικό πλούτο των ανθρώπων.
Άνθρωποι με δυνατότητες, με όνειρα και με ικανότητες αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί με όλους θα κάνουμε τον αγώνα για το αύριο που μας αξίζει», υπογράμμισε η Σταυρούλα Γιαννούτσου.
Στα πλαίσια της περιοδείας που έκανε στην περιοχή, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Σάββα Ακριτίδη.
Επίσης το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αγ. Γεώργιο, τη Χαρίεσσα και τα Λευκάδια.


Σταυρούλα Γιαννούτσου: Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας έστειλε το μήνυμα!!!
Με μια «αγέλη» συναντήθηκε στην Αλεξάνδρεια η υποψήφια βουλευτής, Σταυρούλα Γιαννούτσου. Μια «αγέλη» από μικρά χαρούμενα «λυκόπουλα» που με το χαμόγελό τους ομόρφυναν ακόμη πιο πολύ το ηλιόλουστο πρωινό στην Αλεξάνδρεια.
Η συνάντηση ήταν μια από τις ξεχωριστές στιγμές κατά την επίσκεψη της Σταυρούλας Γιαννούτσου το πρωί της Κυριακής.
Για μια ακόμη φορά η υποδοχή ήταν εγκάρδια και φιλική.
Η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας πέρασε απ’ όλα τα καφέ της Αλεξάνδρειας όπου είχε συνομιλία με φίλους, γνωστούς, αλλά και αγνώστους που αμέσως έγιναν γνωστοί και φίλοι.
Το μεσημέρι της Κυριακής η κ. Γιαννούτσου παρακολούθησε μέρος της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο το Παράρτημα Βέροιας του Λυκείου Ελληνίδων.

Συγχαρητήρια στο Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας
«Αυτή η διοργάνωση δεν είναι ένα απλό διήμερο εκδηλώσεων. Είναι η φωνή της Ελλάδας που σε πείσμα των καιρών, κρατάει ψηλά το κεφάλι!!!», τόνισε η Σταυρούλα Γιαννούτσου.
«Σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη το παράρτημα Βέροιας του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας ανέλαβε τη μεγάλη πρωτοβουλία να διοργανώσει το 1ο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Ένα εγχείρημα που απαιτεί κουράγιο, μεράκι, γνώση και κυρίως ψυχή!!! Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας απέδειξε ότι τα διαθέτει όλα στον υπερθετικό βαθμό.
Θερμά συγχαρητήρια ακούραστους εργάτες του Πολιτισμού, στη Διοίκηση, στους χοροδιδασκάλους, τους μουσικούς και στους μικρούς-μεγάλους χορευτές, όπως και σε όλους τους άλλους αφανείς ήρωες αυτής της σημαντικής προσπάθειας!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου