Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Ν.Δ. Ζήσης Χ. Πατσίκας: «Κάντε κάτι με το Εργοστάσιο Μπίλη!»


Τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και μέσα στον «πυρετό» που επικρατεί με την προβολή της υποψηφιότητάς του, ο Ζήσης Χ. Πατσίκας βρήκε χρόνο και για… ρεπορτάζ και μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση από την περιοχή της Νάουσας.
«Επιτέλους, οι αρμόδιοι φορείς να κάνουν...
κάτι με το εγκαταλελειμμένο Εργοστάσιο Μπίλη.  Για κάποιο λόγο, η ροή του καταρράκτη της πόλης έχει εκτραπεί και όλο το νερό περνά μέσα από αυτό το μοναδικό μνημείο της Πολιτιστικής και Βιομηχανικής κληρονομιάς της Νάουσας. Δεν ενδιαφέρει κανέναν; Απευθύνομαι στους τοπικούς άρχοντες: στείλτε τις αρμόδιες υπηρεσίες να ελέγξουν την κατάσταση. Βγάλτε μια ανακοίνωση και ενημερώστε μας επισήμως για τη σοβαρότητα του προβλήματος.
Δεν είναι δυνατόν, όταν ολόκληρη η χώρα έχει εγκλωβιστεί μέσα σε μια στείρα αντιπαράθεση μεταξύ Μνημονίων και Αντιμνημονίων, εμείς οι ίδιοι να αφήνουμε τον τόπο μας να ρημάζει. Αυτά λέω, κι αυτά γράφω στο πρόγραμμά μου. Μόνοι μας θα βγούμε από την κρίση. Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στο περήφανο παρελθόν μας. Γι’ αυτά δουλεύω ακόμα και τώρα, ως υποψήφιος, γι’ αυτά θα δουλέψω και μεθαύριο, ως βουλευτής, κατ’ εντολή των συμπολιτών μου. Φροντίστε την Πολιτιστική μας Κληρονομιά»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου