Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Με νίκη επί του Πανθρακικού ‘σφραγίζει’ από σήμερα την άνοδο στη σούπερ λίγκα η Βέροια στην Κομοτηνή


Ντέρμπι πρωτοπόρων σήμερα στην Κομοτηνή, με τη Βέροια να φιλοξενείται από τον Πανθρακικό και να θέλει να μην αφήσει τη μοναξιά της κορυφής. Σημειώνουμε ότι μέχρι σήμερα ο Πανθρακικός έχει νίκες σε όλα τα εντός έδρας ματς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6μμ και θα μεταδοθεί από την ΟΤΕ TV.
Μετά τις δύο εντός έδρας νίκες της...
Βέροιας που συνοδεύτηκαν και από πολύ καλές εμφανίσεις όλων των παικτών, το ηθικό βρίσκεται στα ‘ύψη’ και όλοι ευελπιστούν ότι θα τριτώσει το καλό και η ομάδα θα φύγει από το ΔΑΚ της Κομοτηνής με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Σέρζ Ντιέ θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή. Αν και η ιατρική ομάδα θεωρεί ότι θα είναι καλύτερα ο παίκτης να μην αγωνισθεί για να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά και λείψει περισσότερα παιχνίδια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από κει και μετά η ενδεκάδα μάλλον θα είναι αυτή που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με τον θρίαμβο επί του Πλατανιά και μάλιστα ο αντικαταστάτης του Ντιε θα είναι ο Αλέξης Βεργώνης ο οποίος χρίστηκε δύο φορές σκόρερ στα δύο τελευταία ματς και φυσικά όλοι εύχονται να έχει την ίδια ρέντα και στο αυριανό παιχνίδι.
Πιθανή ενδεκάδα: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλί, Καλογέρης, Βεργώνης, Λαγκλέ, Ολαιντάν, Κάντι και Μπαργκάν.
Στον πάγκο θα καθίσουν οι Κοταρίδης, Κανακούδης, Λαναρής, Καλτσάς, Μπουλούτ,  Μπάρμπας, και Καπίας. Στην αποστολή θα είναι και ο Ντιέ που θέλει να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του στον πιο δύσκολο αγώνα του πρωταθλήματος και να τους στηρίξει αν δεν μπορέσει αγωνιστικά τουλάχιστον ηθικά.

Χωρίς οργανωμένους φιλάθλους
Μετά από κακή συνεννόηση τελικά δεν θα επιτραπεί στους οργανωμένους φιλάθλους της Βέροιας να βρεθούν  στο ΔΑΚ της Κομοτηνής αφού δεν έγινε πρόταση προς την ΠΑΕ Βέροια με αποτέλεσμα να μην ζητηθούν εισιτήρια. Όσοι φίλαθλοι θα βρεθούν στην Κομοτηνή θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από διάφορες θύρες του Σταδίου.
Πάντως η Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής με ανακοίνωσης δηλώνει ότι δεν της ζητήθηκαν εισιτήρια από την φιλοξενούμενη ομάδα με αποτέλεσμα να γίνει η κατανομή των εισιτηρίων μόνο για τις ανάγκες των γηπεδούχων φιλάθλων. 

1 σχόλιο: