Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πολύ γλυκιά η «Πάστα σοκολατίνα...» Μην τη χάσετε!


Η θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής» ξεκίνησε τις παραστάσεις του έργου «Πάστα σοκολατίνα» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Οικονόμου το Σάββατο και την Κυριακή 11 Μαρτίου. Τα «Έπεα» δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στις παραπάνω παραστάσεις λόγω...
υποχρεώσεων, ωστόσο έδωσαν το παρών την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Είχαμε πάρει μία γεύση από τις πρόβες πριν την πρεμιέρα και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασοι για το τι θα ακολουθούσε. Επίσης οι συζητήσεις με το κοινό που παρακολούθησε τις παραστάσεις τις προηγούμενες μέρες ήταν καθολικά θετικές. Όλοι γέλασαν με την καρδιά τους. Το ίδιο διαπιστώσαμε και εμείς την Τετάρτη.
Πρόκειται για μία κωμωδία με φρενήρη εξέλιξη και καταιγιστικό ρυθμό που δεν αφήνει τον θεατή να βαρεθεί. Αντιθέτως οι κωμικές ατάκες προκαλούν τόσο αβίαστα το γέλιο, κάτι που από μόνο του αποτελεί αντίδοτο στην οικονομική κρίση και την κατήφεια των ημερών μας. Εμείς γελάσαμε πάρα πολύ, είναι αδύνατο να μη γελάσει κανείς με όσα βλέπει να διαδραματίζονται στη σκηνή.
Ένα μεγάλο μπράβο στους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές που κόπιασαν για να γίνει αυτή η παράσταση. Μία ερασιτεχνική παράσταση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες επαγγελματικές σε ερμηνείες και οργάνωση. Ένα σύνολο ανθρώπων που βάζει την ψυχή και το μεράκι του γι αυτό που υπηρετεί. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας!
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου στο δημοτικό θέατρο στις 8:30. Μην τις χάσει κανείς! (Και επειδή υπάρχει και ντέρμπι στο ποδόσφαιρο την Κυριακή, ας το προτιμήσουν και οι ποδοσφαιρόφιλοι. Πέφτει τόσο γέλιο στην παράσταση που όμοιο δεν θα υπάρξει για καιρό... Ενώ με το ποδόσφαιρο κάποιοι θα στενοχωρηθούν...)
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Δημήτρης Πάζος, Δημήτρης Δούτσης, Ελένη Ζαφείρκου, Άσπα Πιτάκη, Γιάννης Κουκούλος, Ελένη Χατζηκώστα, Ζήνων Μυλωνάς, Χάρης Αδαμίδης, Νόπη Ξανθοπούλου
Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου
Κοστούμια: Άσπα Πιτάκη
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Πάζος
Κατασκευή Σκηνικού: Δημήτρης Δούτσης
Ήχος-Φωτισμοί: Παναγιώτης Γιάτσης
Υπεύθυνη Σκηνής: Τάνια Γιάντση
Κομμώσεις: Μελίνα Κελεσίδου
Χρωματισμός Σκηνικού-Τεχνική Υποστήριξη: Δημήτρης Φειδάντσης
Μακιγιάζ: Ελένη Διάκογλου, Νίκη Τσιώτσιου
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της Κ.Ε.Π.Α.Π. Δήμου Νάουσας. Η είσοδος είναι 5€, με έσοδα των παραστάσεων να διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

10 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΩ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΊΔΑΤΕ ΝΑ ΣΠΈΥΣΕΤΕ!!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ!!!!ΒΆΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΆ ΣΕ ΠΟΛΛΈΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΈΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχως δεν μπορω να τη δω ειμαι εκτος ναουσας, μηπως θα επαναληφθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ρε παιδιά έχετε δει πολλές επαγγελματικές παραστάσεις και γράφετε στα σχόλια ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ;
    Μην τρελαθούμε κιόλας,εντάξει μια καλή ερασιτεχνική δουλειά ,αλλά μέχρι εκεί,μην τρελαθούμε κιόλας,άκου εκεί επαγγελματίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ έχω δει κ επαγγελματικές παραστάσεις καλές κ κακές.το γεγονός οτί στην πόλη μας υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τέτοιες δουλειές(και δεν αναφέρομαι μόνο στην συγκεκριμένη)οφείλουμε να τις στηρίζουμε.εντάξει μπορεί ο φίλος να ήταν υπερβολικός με το σχόλιό του αλλά η προσπάθεια των παιδιών ήταν πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και είναι αξιέπαινοι όσοι παράγουν πολιτισμό,αλλά σε μια ερασιτεχνική δουλειά ,η οποία έχει χτυπητές αδυναμίες ,το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος ,είναι να γράφει για ¨επαγγελματική παράσταση¨και άλλα παρόμοια.Μόνο με τεκμηριωμένη κριτική μπορεί να βελτιωθεί κάποιος,αλλιώς την ψωνίζει και τελικά βαλτώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά, όλοι ερασιτέχνες, που αφιερώνουν τον χρόνο τους και το μεράκι τους, και θα πρέπει να τα στηρίξουμε.

    Αλλά και πάλι υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, ένα όριο σε όλα. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί γιατί τελικά θα κάνουμε κακό αντί για καλό. Κάποιος που θα διαβάσει αυτές τις κριτικές και θα πάει να δει την παράσταση ίσως να βγει απογοητευμένος. Γιατί θα περιμένει να δει παπάδες και θα δει παπαδιές. Και να μην ξαναπάει σε ερασιτεχνική θεατρική παράσταση.

    Όριο λοιπόν, ρεαλιστικές κριτικές και ένα εύγε στα παιδιά της Επί σκηνής που βγάλαν τον καλύτερο εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυστυχώς για μια ακό΄μη φορά χάνεται η ουσία.βλέπουμε καλές ερασιτεχνικές παραστάσεις κ ο κόσμος τις συγκρίνει με επαγγελματικές γιατί όταν έρχονται επαγγελματίες στην περιοχή μας έρχονται για να μας πάρουν τα λεφτά.Ολοι οι ερασιτέχνες το κάνουν με την ψυχή τους είναι κρίμα να τίθενται επαγγελματικά κριτήρια και κριτικές.Οιι προσπάθειες όλες αξίζουν συγχαρητήρια.Αν κάποιος καβαλήσει το καλάμι από την επιτυχία στα στενά όρια της πόλης μας είναι άξιος της μοίρας του........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είδα την πρεμιέρα και θα την ξαναδω! θέλουμε να γελάσουμε αυτο μας λειπει και αυτα τα παιδιά το προσφέρουν απλόχερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή