Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Νοίκιασε γραφεία και ξεκινά ο Ζήσης Πατσίκας. Άρα, ποιος είναι εκτός γαλάζιου ψηφοδελτίου και δεν το ξέρει;


Τη βεβαιότητα της συμμετοχής του στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο των προσεχών  βουλευτικών εκλογών και την αγωνιστική του διάθεση για έναν δυνατό αγώνα, εκπέμπει με αισιοδοξία ο νεαρός δημοσιογράφος Ζήσης Πατσίκας, γιος του Χρήστου και της Αφροδίτης Πατσίκα, εκ των εκδοτών της ‘Μακεδονικής’. Μάλιστα ο αγαπητός φίλος Ζήσης έχει...
προχωρήσει σε μίσθωση γραφείου ενόψει του εκλογικού του αγώνα. Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει πολύ νωρίτερα ο Κώστας Ζιώγας, το όνομα του οποίου ακούγεται πολύ έντονα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή ο κ. Ζιώγας βρέθηκε στη Νάουσα, όπου είχε συνάντηση σε καφέ με επιφανές στέλεχος της Ν.Δ. στην περιοχή.
Τα νέα αυτά δεδομένα έχουν προκαλέσει σύγχυση στον νεοδημοκρατικό χώρο της Ημαθίας. Κι αυτό γιατί με τα δύο ονόματα που αναφέρουμε παραπάνω, στην ουσία κλείνει (‘κλειδώνει’, που λέμε) το γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Ωστόσο, ακόμη και οι πολύ κακοί στην αριθμητική θα αντιληφθούν ότι με τα μέχρι σήμερα δεδομένα κάτι δεν πάει καλά στην πρόσθεση. Διότι: δύο γυναίκες, Χαλκίδης-Τσαβδαρίδης, Ναουσαίος και οι δύο παραπάνω που μίσθωσαν γραφεία, όλοι μαζί είναι επτά. Και το ψηφοδέλτιο χωρά έξι. Άρα: ποιος από όλους αυτούς είναι εκτός ψηφοδελτίου αλλά… δεν το ξέρει; (Εκτός πια κι αν δεν το ξέρουν ούτε στα κεντρικά της Ν.Δ.!)

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΟΔΩΡΕ ΜΗΝ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ

    Δηλαδη τα νιατα του τα οριζει η ημερομηνια γενησης?
    Τι ειδους νιατα ειναι αυτα που βαζουν τα στηθη τους για να συντηρηθει αυτος ο βουρκος του δικοματισμου που ΜΟΝΟ δεινα εχει φερει στον τοπο μας.
    Αν όντως θελεις να προσφερεις (που δεν εχω λογο να αμφιβαλω)καντο σωστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή