Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Εμμανουηλίδης: Το σύνθημά μας στον τουρισμό πρέπει να είναι ‘Πάμε Ημαθία’!


Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην Ημαθία ήταν το αντικείμενο της διημερίδας που ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο ‘Αιγές Μέλαθρον’, από την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ημαθίας. Παρών έδωσαν στην ημερίδα τουριστικοί...
πράκτορες από όλη την Ελλάδα, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού στην Ημαθία. Παραβρέθηκαν επίσης: ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ. Παντελεήμων (που κήρυξε και τις εργασίες της διημερίδας), ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Τσαβδαρίδης, ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Βενιόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ουσουλτζόγλου και μέλη του δ.σ., κ.ά.
Τιμώμενα πρόσωπα και παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Γιώργος Αμυράς και Ρένια Τσιτσιμπίκου της εκπομπής ‘Μένουμε Ελλάδα’ της κρατικής τηλεόρασης, που έδωσαν χαρακτηριστικά σημεία της Ημαθίας μέσα από την προβολή του βίντεο της περιφέρειας για την Ημαθία.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Εμμανουηλίδης αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες της Ημαθίας στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης και τις προσπάθειες που οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε για να γίνουμε προορισμός ως η ‘Ερατεινή Ημαθία’. Το σύνθημα όλων πρέπει να είναι το ‘Πάμε Ημαθία’, είπε ο κ. Εμμανουηλίδης, σχολιάζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που τέτοια προσπάθεια ξεκινά από τον ιδιωτικό τομέα.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν στους χαιρετισμούς τους και οι κ.κ. Καραπαναγιωτίδης και Χ. Ουσουλτζόγλου, κάνοντας αναφορές στις δικές τους πρωτοβουλίες και σχεδιασμούς.
Ακολούθησε παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού από τον Στάθη Μελισσαρίδη, ενώ το α΄ μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού για την Ημαθία από τους συντελεστές του ‘Μένουμε Ελλάδα’, όπως προαναφέραμε.
Το πρόγραμμα της διημερίδας ολοκληρώνεται αύριο με επισκέψεις των εκτός Ημαθίας τουριστικών πρακτόρων σε τουριστικά σημεία της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου