Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η 'Άννα Μπολένα' από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης σε ζωντανή μετάδοση στο ΣΤΑΡ


Μερικές από τις πιο διάσημες φωνές του κόσμου έχουν ανέβει στη σκηνή της, ενώ το χειροκρότημα των θεατών της αποτελεί το εισιτήριο για μια διεθνή καριέρα. Και αν πάντα θέλατε να παρακολουθήσετε μια από τις παραστάσεις της Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, δεν χρειάζεται πια να πετάξετε μέχρι την Αμερική, αφού χάρη στην τεχνολογία μπορείτε να το κάνετε και από την Ελλάδα και μάλιστα ζωντανά: παραγωγές της Μετροπόλιταν Οπερα της Νέας Υόρκης θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένους χώρους ανά την Ελλάδα -μεταξύ των οποίων και ...
το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης- Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ, ξεκινώντας με την «Άννα Μπολένα» του Ντονιτσέτι από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, ο όμιλος Antenna απέκτησε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του βραβευμένου προγράμματος της ΜΕΤ «The Met live in HD» για την Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για το πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων επιλεγμένων παραστάσεων της ΜΕΤ, που δίνει την ευκαιρία σε θεατές από όλο τον κόσμο να τις παρακολουθούν σε οθόνη με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας (high definition HD) και ήχο Dolby digital 5.1 ταυτόχρονα με το κοινό της Νέας Υόρκης. Η «Άννα Μπολένα» του Ντονιτσέτι, με πρωταγωνίστρια την Άννα Νετρέμπκο, είναι η νέα παραγωγή, με την οποία θα ανοίξει η σεζόν στη Μετροπόλιταν Όπερα, και ξετυλίγει την ιστορία της τραγικής βασίλισσας που τρελαίνεται εξαιτίας του άπιστου βασιλιά της.
Πιο αναλυτικά, θα ακολουθήσουν και άλλες παραγωγές της σεζόν 2011-2012 -σε απευθείας μετάδοση με την αμέσως επόμενη στις 05/11/11 Ζίγκφριντ» του Βάγκνερ. Μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία καθώς το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας, συνεργάζεται πλέον με τον Όμιλο Antenna, και αποτελεί πυρήνα  τέχνης και πολιτισμού.
Το ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα πολιτιστικά κέντρα, με διεθνείς προδιαγραφές. Οι εγκαταστάσεις του, που αποτελούν σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, μετά την επιτυχημένη εγκατάσταση μηχανημάτων για προβολή 3D ταινιών και υπηρεσίες ψηφιακού περιεχομένου, θα έχει πλέον και την δυνατότητα να προσφέρει σε απευθείας μετάδοση «The Met: live in HD» δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό της Ημαθίας αλλά και των γύρο περιοχών να απολαύσει πολλές μοναδικές όπερες. Οι προβολές αυτές έρχονται να συμπληρώσουν ένα πρόγραμμα που το χαρακτηρίζει η πολυσυλλεκτικότητα και η ποιότητα, με τη συμπαράσταση της Κ.Ε.Π.Α. δήμου Βέροιας.
Εισιτήρια προπωλούνται για περιορισμένο αριθμό θέσεων στο κινηματοθέατρο Σταρ και στα Flocafe Βέροιας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.starcinema.gr καθώς επίσης και στο τηλ: 2331022373, email: cinestar@otenet.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου