Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημερωτική σύσκεψη για τον κάθετο άξονα στο ξενοδοχείο ‘Βέρμιον’


Η ενημέρωση για την πορεία του έργου στον οδικό άξονα «Σκύδρα-Νάουσα-Πατρίδα-Εγνατία Οδός» είναι το θέμα της σύσκεψης που θα γίνει με πρωτοβουλία του δημάρχου Τάσου Καραμπατζού αύριο Σάββατο στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Βέρμιον» της Νάουσας.
Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν οι υφυπουργοί Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και Επικρατείας Άγγελος Τόλκας, οι...
βουλευτές των νομών Ημαθίας και Πέλλας κ.κ. Σιδηρόπουλος, Γικόνογλου, Χαλκίδης, Τζάκρη, Θεοδωρίδης, Γιουματζίδης, Καρασμάνης, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Δ. Ψωμιάδης, οι αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας και Πέλλας κ.κ. Καραπαναγιωτίδης και Θεοδωρίδης, οι δήμαρχοι Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου, Έδεσσας κ. Γιάννου, Σκύδρας κ. Χοΐδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας κ.κ. Καλαϊτζίδης, Μπατσαρά, Σαρηγιανίδης, Μούρνος, Μπαλτατζίδου και υψηλόβαθμα στελέχη της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑΟΥΣΑΙΟΙ , ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ . ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΤΟΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ .
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑΟΥΣΑΙΟΙ , ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ . ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΤΟΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ .
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή